Μετά τον Ντομινίκ και τον Ντέγιαν, ο... Γουίλιαμς

Μετά τον Ντομινίκ και τον Ντέγιαν, ο... Γουίλιαμς

Η μεταγραφή του Έλιοτ Ουίλιαμς αποδεικνύεται σκέτο... χρυσάφι για τον Παναθηναϊκό!

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει προλάβει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να κάνει την διαφορά σε αρκετά ματς και η αντίδρασή του στα τελευταία δευτερόλεπτα του πολύ κρίσιμου αγώνα με την Νταρουσάφακα, δείχνει προσωπικότητα που άλλοι Αμερικανοί που έρχονται για να παίξουν μπάσκετ στην Ευρώπη κάνουν χρόνια να την χτίσουν κι... αν τα καταφέρουν!

Φαίνεται, όμως, πως ο Ούλιαμς διαθέτει αυθεντικό μπασκετικό ένστικτο, είναι χαρισματικός στην επίθεση και έχει ένα ακόμα πράγμα, που είναι μεγάλη υπόθεση και κάνει την μεγαλύτερη διαφορά. Προσωπικότητα, συνοδευόμενη από την απαραίτητη άγνοια κινδύνου!

Ποιο στοιχείο προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αξία σε όλα αυτά; Ο Αμερικανός ήρθε απευθείας από την αναπτυξιακή λίγκα των ΗΠΑ σε προχωρημένο στάδιο της σεζόν με μηδενική ευρωπαϊκή εμπειρία. Όχι απλά δεν χρειάστηκε χρόνο να προσαρμοστεί, αλλά με το "καλημέρα" ανέλαβε ηγετικό ρόλο και αποδεικνύει πως η "γλώσσα του μπάσκετ" είναι μια κι αν ξέρεις να την μιλάς καλά, θα πετύχεις και θα εντυπωσιάσεις!

Ήρθε, λοιπόν, στην Ευρώπη ο κύριος Ουίλιαμς, ο Παναθηναϊκός τον "πέταξε στη φωτιά" αμέσως χωρίς χρόνο για φροντιστήρια και προσαρμογές και στα πρώτα 5 παιχνίδια της καριέρας του στην Ευρωλίγκα οργιάζει!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.