Βραζιλιάνα αθλήτρια έκανε όργια στο Ολυμπιακό Χωριό και αποβλήθηκε (photo)

Βραζιλιάνα αθλήτρια έκανε όργια στο Ολυμπιακό Χωριό και αποβλήθηκε (photo)

Μπορεί η Ινγκριντ ντε Ολιβέϊρα να... πάτωσε, κυριολεκτικά, στις καταδύσεις, φαίνεται όμως ότι τα... όργιά της το προηγούμενο βράδυ μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό, θα τις μείνουν αξέχαστα.

Η είδηση της... καταγγελίας της από συναθλήτριές της, για σεξουαλικές περιπτύξεις πολύωρες και έντονες με τον κωπηλάτη Πέδρο Γκονσάλβες, μέσα στο δωμάτιό της, κάνει το γύρο του κόσμου, καθώς η Βραζιλιάνα αθλήτρια των καταδύσεων αποβλήθηκε από την ομάδα της.

Ηδη, έχουν διαρρεύσει... γαργαλιστικές λεπτομέρειες, σύμφωνα με τις οποίες η Ινγκριντ ντε Ολιβέιρα είχε ζητήσει από τη συγκάτοικό της να της... αδειάσει τη γωνιά, δηλαδή το δωμάτιο, για να συνευρεθεί ερωτικά με τον Γκονσάλβες, αλλά εκείνη αρνήθηκε, καθώς την επομένη είχαν και οι δύο αγώνα.

Η Βραζιλιάνα, όμως, ήταν ασυγκράτητη και όχι μόνο έκανε σεξ στο δωμάτιό της με τον Γκονσάλβες, αλλά αυτό ήταν πολύωρο και τόσο έντονο, ώστε να γίνει... τσακωτή και από άλλες συναθλήτριές της, οι οποίες και την κατήγγειλαν στην ολυμπιακή επιτροπή της Βραζιλίας, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί από την ομάδα.

Η τιμωρία της δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα. Οσο για τον Γκονσάλβες, ούτε φωνή, ούτε... ακρόαση!