Βραζιλιάνα φοιτήτρια για Μπολτ: «Στο κρεβάτι τον καταβρόχθισα» (pics)

Βραζιλιάνα φοιτήτρια για Μπολτ: «Στο κρεβάτι τον καταβρόχθισα» (pics)

Γαργαλιστικές λεπτομέρειες για το βράδυ μαζί με τον αθλητή περιέγραψε η Βραζιλιάνα.

Στη συνέντευξη της στη DailyMail είπε για ότι συνέβη εκείνο το βράδυ και τη γνωριμία τους: Στάθηκε μπροστά μας και ξαφνικά σήκωσε τη μπλούζα του και μας έδειξε τους κοιλιακούς του. Δεν είχα δει ποτέ κάτι τέτοιο. Έπρεπε να τον πλησιάσω και να τους ακουμπήσω για να το πιστέψω. Ήμουν τόσο απορροφημένη από τους κοιλιακούς που έβλεπα ώστε στην αρχή δεν είχα προσέξει ότι χάιδευα τον Γιουσέιν Μπολτ».

Όταν την κάλεσε ο σωματοφύλακας του

«Μου είπε ότι ο Μπολτ θέλει να κάτσεις μαζί του. Στην αρχή εγώ δεν πήγα γιατί το έπαιζα δύσκολη. Ήθελα να τον κάνω να κοπιάσει για να με έχει».

Όταν πήγαν στο δωμάτιο του

«Στην αρχή μου προκάλεσε έκπληξη το ότι αντί να με πάει σε ένα ακριβό ξενοδοχείο, με πήγε στο Ολυμπιακό Χωριό. Το δωμάτιό του ήταν φροντισμένο» συνεχίζει την περιγραφή η Ντουέρτε.

Η ίδια επειδή δεν ήξερε καθόλου Αγγλικά αντάλασσαν μηνύματα μέσω Google Translate.

«Καταβροχθίσαμε ο ένας τον άλλο»
Ήταν πολύ παθιασμένο ό,τι συνέβη. Καταβροχθίζαμε ο ένας τον άλλο. Έχει το κορμί ενός πρωταθλητή αλλά το υπόλοιπο κορμί του είναι κανονικό. Περίμενα ότι θα ήταν γρήγορος αλλά έκανα το πιο αργό σεξ της ζωής μου. Κάναμε σεξ για 40 λεπτά, μετά ξεκουράστηκε για λίγα λεπτά και στη συνέχεια κάναμε ξανά σεξ. Ήταν γρήγορος στην ανάκαμψή του αλλά δεν κάναμε σεξ για τρίτη φορά.

Όταν η βραδιά τέλειωσε της έδωσε 100 ευρώ για ταξί.