«Τρέχουμε Μαζί» στο Μαραθώνιο της Αθήνας

«Τρέχουμε Μαζί» στο Μαραθώνιο της Αθήνας

Δεκαεννέα χρόνια δυναμικής παρουσίας και υποστήριξης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού...

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, σταθερός υποστηρικτής των σημαντικότερων δρομικών διοργανώσεων της χώρας, θα είναι για μία ακόμη χρονιά, ενεργά και δυναμικά παρών στο πιο συμβολικό δρομικό γεγονός, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Εδώ και 19 χρόνια, ως επίσημος υποστηρικτής του Μαραθωνίου της Αθήνας, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ μοιράζεται τον ενθουσιασμό των δρομέων και υποστηρίζει τη σημαντική τους προσπάθεια, παρέχοντας σωστή ενυδάτωση και δυναμική εμψύχωση, απαραίτητη για κάθε αθλητή που θέλει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Πρόσφατα μάλιστα έλαβε παγκόσμια διάκριση στα Global Bottled Water Awards για την ενεργοποίησή του στον Μαραθώνιου του 2015.

Η φετινή χρονιά αποτελεί ορόσημο για τη συμμετοχή του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ στο Μαραθώνιο της Αθήνας καθώς, για να τιμήσει την πολύχρονη και πολύτιμη συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, αλλάζει για πρώτη φορά τη συσκευασία των 500ml με εφαρμογή κοινού λογοτύπου, υπογραμμίζοντας την υπερήφανη υποστήριξή του. Με την κίνηση αυτή, όλοι οι δρομείς του Μαραθωνίου της Αθήνας θα έχουν τη δική τους επετειακή και συλλεκτική συσκευασία και τον κατάλληλο σύμμαχο στην ξεχωριστή τους προσπάθεια με στόχο τον τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο στάδιο. Η επετειακή συσκευασία βρίσκεται ήδη στην αγορά και θα κυκλοφορεί μέχρι το τέλος Νοεμβρίου για δρομείς, ένθερμους υποστηρικτές και όλους τους καταναλωτές.

Επίσης φέτος, για πρώτη φορά, ανάμεσα στους χιλιάδες μικρούς και μεγάλους δρομείς που θα αγωνιστούν, θα βρίσκεται και η AVRA Running Team που αποτελείται από εργαζομένους της Coca-Cola Τρία Έψιλον και φίλους του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ. Με το μήνυμα «Τρέχουμε Μαζί», η AVRA Running Team, με τη συμμετοχή περισσότερων από 400 δρομέων, θα αγωνιστεί στα 5χλμ, 10χλμ και 42χλμ. Στα 3 meeting point του ΑΥΡΑ, σε στρατηγικά σημεία των διαδρομών, θα προσφέρονται μπουκάλια Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ και μέσω μιας ειδικής εφαρμογής σε iPad, θα υπολογίζεται το επίπεδο ενυδάτωσης των αθλητών.

Την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, «Τρέχουμε Μαζί»!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Με σταθερή παρουσία εδώ και 27 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Προϊόν της Coca – Cola Τρία Έψιλον, εμφιαλώνεται από το 1989 στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της πλήρους καθετοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας και της πιστοποίησης των εγκαταστάσεων από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd's. Διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1lt, PET των 500ml, 1lt και 1,5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6x1,5lt και 12x500ml). Tο 2005 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ λάνσαρε το ΑΥΡΑ Bloom, το Πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που απευθύνεται σε παιδιά και διατίθεται σε πέντε διάφανες χρωματιστές συσκευασίες των 330 ml και πολυσυσκευασία (6x330ml), Το 2006, λάνσαρε επίσης το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap σε εργονομικό μπουκάλι των 750ml που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και εύχρηστο καπάκι για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση. Με προσανατολισμό την καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστηρίζει με δράσεις τόσο την κοινωνία όσο και το περιβάλλον.

Μάθετε περισσότερα στο www.avrawater.gr, www.facebook.com/avrawater.gr και www.youtube.com/avrawater

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Με παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα στην ελληνική αγορά εδώ και 47 χρόνια, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Μέσω ενός δικτύου εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα που περιλαμβάνει 25 γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει και εμπορεύεται τόσο τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, illyissimo και τα mixers Schweppes), όσο και τα προϊόντα που έχει αναπτύξει ως εταιρία (Amita, Frulite, και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ), τα snacks TSAKIRIS, ενώ επίσης διανέμει τα ενεργειακά ποτά Monster. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον προσφέρει επίσης ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών, που περιλαμβάνει προϊόντα των οίκων Edrington, Ισιδώρου Αρβανίτου, Brown-Forman και Gruppo Campari.