Κρις Σίνγκλετον: « Δεν φοβόμαστε κανέναν»!

Κρις Σίνγκλετον: « Δεν φοβόμαστε κανέναν»!

Ο Κρις Σίνγκλετον μίλησε αποκλειστικά στο dokari.gr για τα παιχνίδια που έρχονται αλλά και τα συναισθήματα του... ΟΑΚΑ.

Συνέντευξη στην Χριστίνα Μουλά

-Κάνατε τα εύκολα δύσκολα στο παιχνίδι με την Μακάμπι. Τι συνέβη;

«Ηταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, όπως όλα στην Euroleague. Παίξαμε καλά για τρία δεκάλεπτα, είχαμε το προβάδισμα και τον έλεγχο του αγώνα, όμως ξέραμε ότι η Μακάμπι δεν ήταν εύκολος αντίπαλος. Και πράγματι αντέδρασε φτάνοντας πολύ κοντά στη νίκη. Το σημαντικό είναι ότι στο τέλος της βραδιάς κερδίσαμε εμείς».

-Ακολουθεί μια εξαιρετικά δύσκολη εβδομάδα με δυνατούς αντιπάλους. Τι έχεις να πεις για αυτό;

«Έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με τέσσερις αγώνες, δύο παιχνίδια στο Ελληνικό πρωτάθλημα και ένα με τη Ρεάλ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ . Το έργο μας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο ωστόσο πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε. Κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά με στόχο πάντοτε τη νίκη. Κοιτάμε μπροστά. Θα είναι ένα απίθανο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, οι οπαδοί μας θα ενθουσιαστούν και αυτό μας δίνει κίνητρο. Πρέπει να αφήσουμε τα συναισθήματα μας να βγουν στο παρκέ, αλλά χωρίς να μας καταλάβουν για να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι».

-Θα μας πεις λίγα λόγια για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που έρχεται;

«Θα πάμε να κερδίσουμε τη Ρεάλ και τον Ολυμπιακό. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για 40 λεπτά νομίζω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αν εμείς είμαστε όπως πρέπει δεν φοβόμαστε κανέναν».