Ανέλαβε την ευθύνη ο Πασκουάλ!

Ανέλαβε την ευθύνη ο Πασκουάλ!

Το πήρε πάνω του ο προπονητής του Παναθηναϊκού, το χαμένο παιχνίδι στο ΣΕΦ, κρίνοντας κυρίως εκείνον και όχι τους παίκτες του εξάστερου.

Ο προπονητής δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

"Εγώ φταίω που δεν βρήκαμε τον τρόπο να νικήσουμε και όχι οι παίκτες. Αν πρέπει να ρίξετε ευθύνες κάπου, αυτός είμαι εγώ. Ποτέ δεν προσπάθησα να διαφύγω στη ζωή μου".

Επίσης, επεσήμανε ότι: "Πρώτα απ΄όλα θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό. Χάσαμε μια πολύ σημαντική ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη. Οταν ξεφύγαμε με 10 κάναμε δυο λάθη, παίξαμε δυο κακές άμυνες, δεχθήκαμε τα τρίποντα από Μάντζαρη και Σπανούλη και από τότε άρχισε ένα άλλο ματς. Χάσαμε βολές, χάσαμε λέι απ, ελεύθερα σουτ... Παρόλα αυτά, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε".

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, τόνισε: "Μίλησε η προσωπικότητα των παικτών. Στους 10 πόντους πέντε λεπτά πριν το τέλος αλλάξαμε την εικόνα του ματς. Μετά το τάιμ-άουτ που πήραμε μειώσαμε γρήγορα τη διαφορά και παρουσιάστηκε ψυχωμένοι. Παίξαμε πολύ καλές άμυνες στο τέλος. Διαβάσαμε καλύτερα τα "μισμάτς" και φθείραμε τον αντίπαλο μες στο καλάθι. Μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει το ματς καλύτερα, αλλά στο τέλος παίξαμε μια καθοριστική άμυνα. Ήταν επίσης σημαντικό το τέλος του ημιχρόνου, όταν ο Παναθηναϊκός είχε μια διαφορά, την οποία καλύψαμε. Δεν υπάρχουν αντιπαλότητες και εχθρότητες. Ο αθλητισμός είναι πάνω από όλα".