Το Dark Mode στο messenger του Facebook είναι γεγονός - Δες πώς θα το ενεργοποιήσεις! (photos)

Το Dark Mode στο messenger του Facebook είναι γεγονός - Δες πώς θα το ενεργοποιήσεις! (photos)

Με τη βοήθεια του... φεγγαριού! 

Πριν λίγους μήνες το facebook είχε ανακοινώσει πως θα έρθει το dark mode στο messenger του. Μπορεί να μην έχει ξεδιπλώσει ακόμα το νέο του χαρακτηριστικό παγκοσμίως στους χρήστες, αλλά μπορείτε να το κάνετε! Πώς;

Η σκοτεινή λειτουργία στο Facebook Messenger μπορεί να ενεργοποιηθεί στέλνοντας ένα emoji φεγγαριού σε μια συνομιλία. Μόλις στείλετε αυτό το emoji, θα δείτε ένα αναδυόμενο μήνυμα στην κορυφή που βγάζει το μήνυμα "You Found Dark Mode!". Κάτω από αυτό θα είναι ένα κουμπί με "Ενεργοποίηση στις ρυθμίσεις" γραμμένο σε αυτό. Πατώντας σε αυτό το κουμπί θα μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων του Facebook Messenger. Εκεί θα δείτε μια νέα επιλογή που ονομάζεται "Dark Mode". Θα έχει ένα κουμπί εναλλαγής ακριβώς δίπλα του, πατώντας το θα ενεργοποιήσει τη σκοτεινή λειτουργία.

Μόλις ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία, το Facebook θα εμφανίσει ένα μήνυμα που θα λέει ότι εξακολουθεί να εργάζεται σε αυτήν τη λειτουργία, έτσι ώστε να μην βλέπετε τη σκοτεινή λειτουργία παντού στο Messenger. Μπορεί επίσης να φαίνεται κάπως "σπασμένο" σε ορισμένα μέρη.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery...