Το θυμάστε; Ερχεται ξανά στην Ελλάδα ένα... θρυλικό κινητό!

Το θυμάστε; Ερχεται ξανά στην Ελλάδα ένα... θρυλικό κινητό!

Στα μέσα της δεκαετίας του '00 η Motorola είχε παρουσιάσει ένα από τα εμβληματικά smartphones.

Το RAZR άλλαξε τότε τα δεδομένα, σημείωσε τρομερές πωλήσεις και χαρακτήρισε μία ολόκληρη περίοδο.

Τώρα, το razr επιστρέφει ως ένα smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη σε στυλ clamshell, το οποίο διπλώνει τελείως, προσφέροντας μια γνωστή από τα παλιά και παράλληλα εντελώς μοναδική, νέα εμπειρία.

Κατασκευασμένο με premium ανοξείδωτο ατσάλι και 3D Gorilla Glass, το εξωτερικό κέλυφος του προστατεύει την οθόνη, ενώ παράλληλα έχει premium αίσθηση στο χέρι. Όπως και το πρώτο RAZR, το νέο motorola razr είναι λεπτό και κομψό, αποφεύγοντας την έντονη αντίθεση σε χρώματα και υλικά, ώστε να μην υποβαθμίζει το εξαίσιο design του.

Η Motorola σχεδίασε την πρώτη (προστατευμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) άρθρωση μηδενικού διακένου (zero gap hinge), η οποία επιτρέπει στις δύο πλευρές του αναδιπλούμενου display να εφάπτονται εντελώς όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό, προστατεύοντας την οθόνη από σωματίδια και σκόνη. Επιπλέον επανασχεδίασε την κεραία ώστε να απαιτεί τον μισό χώρο από ότι στα υπόλοιπα smartphones.

Καθώς τα smartphones όλο και μεγαλώνουν σε μέγεθος, η Motorola με το razr προτείνει μια μικρότερη συσκευή. Αλλά, όταν χρειάζεστε μια πιο συναρπαστική εμπειρία, η οθόνη Flex View 6,2 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 21: 9 προσφέρει τη λειτουργικότητα που έχετε συνηθίσει σε μεγαλύτερα smartphones. Ενώ, όταν δεν το χρησιμοποιείτε, απλά κλείστε το.

Στην εξωτερική οθόνη Quick View display 2,7 ιντσών του razr, έχετε όλες τις σημαντικές πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε όσο το τηλέφωνο είναι κλειστό, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να είσαστε συνδεδεμένοι διαρκώς. Μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις, να απαντάτε σε μηνύματα, να εκτελείτε πληρωμές, να ψάχνετε το αγαπημένο σας τραγούδι, να παίρνετε εντυπωσιακές selfies, να χρησιμοποιείτε τo Google assistant και να έχετε πρόσβαση σε προσαρμοσμένες ρυθμίσεις, όπως ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση Bluetooth, Wi-Fi, Hotspot και πολλά άλλα, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το smartphone σας.

Το motorola razr θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα το 2020, σε περιορισμένο αριθμό συσκευών.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.