Κορονοϊός: Πώς πρέπει να καθαρίζουμε τις έξυπνες συσκευές μας (photos)

Κορονοϊός: Πώς πρέπει να καθαρίζουμε τις έξυπνες συσκευές μας (photos)
Pixabay

Κορονοϊός: Δώστε προσοχή στον καθαρισμό κινητών, laptop και tablet

Η HONOR ανακοινώνει μια σειρά από χρήσιμα tips που θα φροντίσουν τόσο τους χρήστες όσο και τα αγαπημένα αξεσουάρ και smartphones τα οποία σε καθημερινή βάση τα χρησιμοποιούμε.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσουμε στα κινητά μας τηλέφωνα τα οποία έχουν γίνει - σε πολλούς- η προέκταση του χεριού τους.

Έρευνα έδειξε πως ο μέσος χρήστης smartphone, αγγίζει τη συσκευή 2,617 φορές τη μέρα, ενώ κάποιος που κάνει «βαριά» χρήση, το αγγίζει 5,427 φορές! Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί -και- στην καθαριότητα των συσκευών μας.

Ο καρδιολόγος / Γιατρός Εργασίας κος Γκαμάζ Ιωάννης στον οποίο αποτάθηκε η HONOR αναφέρει: «Καλό θα ήταν οποιαδήποτε προσωπική ηλεκτρονική φορητή συσκευή μας να παραμένει κοντά μας να μην αλλάζεται ή να δίνεται σε άλλους χρήστες. Πάντα θα πρέπει όταν την καθαρίζουμε να έχουμε καθαρά χέρια αλλά και να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις επιφάνειες στις οποίες αφήνουμε τις ηλεκτρονικές μας συσκευές (Laptop/κινητά /Tablets.) ή οποιασδήποτε συσκευές έρχονται σε επαφή με τα χέρια και το πρόσωπο μας».

Δείτε στο παρακάτω photostory τις απαραίτητες οδηγίες για τον καθαρισμό.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις