Αυτές οι ασύρματες οθόνες θα αλλάξουν τις παρουσιάσεις σας

Αυτές οι ασύρματες οθόνες θα αλλάξουν τις παρουσιάσεις σας

Η ViewSonic παρουσίασε πρόσφατα τη σειρά premium, ασύρματων οθονών παρουσίασης CDE20.

Η ViewSonic επεκτείνει τη σειρά high-impact ψηφιακών οθονών με τη σειρά CDE20, η οποία διαθέτει native 4K Ultra HD ανάλυση, υψηλή φωτεινότητα και ευρείες γωνίες θέασης. Η σειρά CDE20 συνοδεύεται από ενσωματωμένο screen sharing software, δυνατότητα απομακρυσμένης διαμόρφωσης και υποστήριξης συστήματος διαχείρισης περιεχομένου, προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι οθόνες λειτουργούν σε διάφορα περιβάλλοντα και με ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Οι οθόνες CDE20 της ViewSonic διατίθενται με ενσωματωμένο content sharing software, επιτρέποντας στους χρήστες να διαμοιράζονται περιεχόμενο από σχεδόν οποιαδήποτε πηγή ή/και συσκευή με λειτουργίες όπως, 4 σε 1 διαχωρισμό οθόνης για έως και τέσσερις παρουσιαστές, μία μοναδική πηγή περιεχομένου σε όλες τις οθόνες και αντίστροφο content sharing από τις οθόνες σε άλλες συσκευές Android / iOS. Χάρη στο προαιρετικό dongle USB ViewBoard Cast, δεν απαιτείται εγκατάσταση κάποιου λογισμικού, απλά αρκεί η σύνδεση σε ένα από αυτά τα ζεύγη USB dongles σε ένα laptop και οι χρήστες μπορούν να διαμοιραστούν το περιεχόμενο. Οι συγκεκριμένες οθόνες λειτουργούν με Android cloud-based apps, όπως Zoom Rooms, Microsoft Teams και Office 365, για να παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση διάσκεψης.

Η σειρά οθονών CDE20 είναι κατασκευασμένη με μια ισχυρή all-in-one πλατφόρμα SoC. Η ViewSonic Embedded Signage Platform (VESP) είναι ένα λειτουργικό σύστημα Linux Kernel και μια ολοκληρωμένη λύση που απλοποιεί την εγκατάσταση και συντήρηση της οθόνης. Το VESP διασφαλίζει ότι δεν χρειάζονται εξωτερικές συσκευές για επικοινωνία με τον server ή αναπαραγωγή ψηφιακών μέσων. Οι οθόνες CDE20 της ViewSonic είναι επίσης, πιστοποιημένες με Crestron, Extron και AMX, έτσι ώστε να μπορούν να ενσωματωθούν στα περισσότερα AV συστήματα και περιβάλλοντα.