Υπηρεσία για ραντεβού τώρα και στο ελληνικό Facebook (pics)

Υπηρεσία για ραντεβού τώρα και στο ελληνικό Facebook (pics)

Έφτασε στην Ευρώπη μετά από καθυστέρηση

Το Facebook Dating έκανε το ντεμπούτο του την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το Φεβρουάριο στις ΗΠΑ, ωστόσο στην Ευρώπη χρειαζόταν να περάσει από μία αξιολόγηση που ονομάζεται Data Processing Impact Assessment (DPIA) υπό τις προστασίες του GDPR. Το Facebook ενημέρωσε καθυστερημένα τις ευρωπαϊκές αρχές, με αποτέλεσμα η νέα υπηρεσία του να μην κυκλοφορήσει εγκαίρως.

Πλέον η αξιολόγηση ολοκληρώθηκε και το Facebook Dating γίνεται διαθέσιμο σε ακόμα 50 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα και η Κύπρος.

Το Facebook Dating θα το βρείτε σαν καρτέλα στην αναβαθμισμένη εφαρμογή Facebook σε Android και iOS. Από εκεί μπορείτε να “στήσετε” το dating προφίλ σας το οποίο θα περιλαμβάνει την ηλικία και το μικρό όνομά σας, ενώ μπορείτε να επιλέξετε εσείς ποιες άλλες πληροφορίες θα εμφανίζονται. Οι υπάρχοντες φίλοι σας δεν ειδοποιούνται πως γίνατε μέλος. Έπειτα, το Facebook, χρησιμοποιώντας τα ενδιαφέροντά σας στο Facebook προφίλ σας, σας προτείνει πιθανά ταίρια.

Μπορείτε να βγείτε εικονικό ραντεβού με κάποιον μέσω βιντεοκλήσης, ενώ το Secret Crush χαρακτηριστικό ψάχνει τους ακολούθους σας σε Facebook και Instagram για πιθανά ταίρια. Οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να διαγράψετε το Facebook Dating προφίλ σας μπορείτε να το κάνετε χωρίς να επηρεαστεί το Facebook προφίλ σας.

Πηγή: unboxholics

Συνεχής ενημέρωση - Καιρός.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Αγελάδα στη θάλασσα! Δείτε πώς σώθηκε (video)

Black Friday 2020: Πότε πέφτει φέτος – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αγοράκι «ξεγέλασε» το θάνατο - Δείτε πώς σώθηκε από φορτηγό (σκληρές εικόνες)