Αυτά τα ασύρματα ακουστικά προσφέρουν κορυφαίο ήχο και συνδέονται με πολλαπλές συσκευές

Αυτά τα ασύρματα ακουστικά προσφέρουν κορυφαίο ήχο και συνδέονται με πολλαπλές συσκευές

Διαθέσιμα στην ελληνική αγορά είναι τα Huawei FreeBuds Pro, τα νέα ακουστικά της Huawei και πρώτα wireless ακουστικά στον κόσμο που προσφέρουν έξυπνο dynamic noise cancellation, προσαρμόζοντας τον τρόπο λειτουργίας τους στο περιβάλλον του χρήστη για την ιδανική ακουστική εμπειρία κάθε στιγμή!

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα σύνδεσης σε περισσότερες από μία συσκευές, κάτι εξαιρετικά πρακτικό δεδομένου ότι μπορεί να συνδεδεμένα τόσο στο smartphone όσο και στον υπολογιστή.

Τα Huawei FreeBuds Pro, εκτός από άψογο ήχο σε κάθε περίσταση -αφού είναι τα πρώτα παγκοσμίως True Wireless Stereo (TWS) ακουστικά με έξυπνο dynamic active noise-cancellation (ANC)- παρέχουν, χάρη στο εκλεπτυσμένο, μίνιμαλ design τους, την τέλεια ισορροπία μεταξύ σταθερότητας και άνεσης και χαρίζουν στυλ στον χρήστη, απαλλάσσοντάς τον από καλώδια και εφαρμόζοντας τέλεια στο αυτί. Για να επιτευχθεί μάλιστα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, τα Huawei FreeBuds Pro συνοδεύονται από τρία διαφορετικά μεγέθη ακουστικών από σιλικόνη και με τη βοήθεια μιας ειδικής εφαρμογής που διατίθεται στο Huawei AI Life app, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το μέγεθος που του ταιριάζει καλύτερα.

Επιπλέον, σε ό,τι αφορά το design, τίποτα δεν έχει σχεδιαστεί στην τύχη: τα Huawei FreeBuds Pro έχουν αεροδυναμικό σχήμα, προκειμένου να μην επηρεάζονται από καιρικές συνθήκες, θορύβους και παρεμβολές κι επίσης ο έλεγχός τους πραγματοποιείται με απλές κινήσεις των δακτύλων (pinch ή swipe), έτσι ώστε απλές λειτουργίες όπως ενεργοποίηση του ANC, προσαρμογή της έντασης του ήχου, αποδοχή κλήσης, αναπαραγωγή τραγουδιού κ.α. να μπορούν να γίνονται εύκολα και γρήγορα.

Συνεχής ενημέρωση - Καιρός.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Κουίζ για δυνατά μυαλά: Ποια είναι η μητέρα του παιδιού; (photos)

Ακούστε το νέο ηχητικό μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ. για μάσκα σε εξωτερικούς χώρους και απαγόρευση κυκλοφορίας

Διάλεξε ένα σχήμα από τα 6 και μάθε τι δείχνει για την προσωπικότητά σου (Photos)