Έρχεται το iPhone 13: Διαρροές - Έτσι θα είναι τα νέα μοντέλα

Έρχεται το iPhone 13: Διαρροές - Έτσι θα είναι τα νέα μοντέλα

Αγωνία τέλος για τους πιστούς της Apple, καθώς ανακοινώθηκε η ημερομηνία του Apple Event, στο οποίο θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια των νέων iPhones και Apple Watches.

Η εικονική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, στα κεντρικά γραφεία της Apple Park στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια. Από την Apple αναμένεται η παρουσίαση τεσσάρων νέων κινητών: iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και η προετοιμασία των Apple Watch Series 7, στα οποία θα υπάρχουν νέες λειτουργίες και καλύτερη διάρκεια μπαταρίας, όπως γράφει το CNN.

iPhone: Τα νέα χαρακτηριστικά

Φέτος, η Apple φέρεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο σύστημα κάμερας. Το iPhone 13 και το iPhone 13 mini πιθανότατα θα έχουν δύο φακούς στην πίσω κάμερα τοποθετημένους για πρώτη φορά διαγώνια, ενδεχομένως για να δημιουργήσει χώρο για μεγαλύτερο αισθητήρα, σύμφωνα με φήμες. Παράλληλα, οι τρεις φακοί της πίσω κάμερας που θα βρίσκονται στα μοντέλα iPhone 13 Pro ενδεχομένως να έρθουν σε διαφορετικά μεγέθη και να προεξέχουν, με στόχο την καλύτερη σταθεροποίηση.Άλλα νέα χαρακτηριστικά της κάμερας θα μπορούσαν να είναι η λειτουργία πορτρέτου για βίντεο και η υποστήριξη αστροφωτογραφίας.