«Δεν τα έχει παρατήσει ο Μπιανκί»

«Δεν τα έχει παρατήσει ο Μπιανκί»

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του Ζιλ Μπιανκί, με τον πατέρα του Φιλίπ να συγκλονίζει με τις δηλώσεις του στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

Η οικογένεια του Γάλλου πιλότου εδώ και δέκα μέρες ζει στιγμές αγωνίας για την κατάσταση του Ζιλ. «Η κατάσταση είναι δύσκολη. Κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο ξέρουμε ότι μπορεί να είναι από το νοσοκομείο για να μας πουν ότι ο Ζιλ έχει πεθάνει. Δεν θα τα παρατήσει. Είμαι σίγουρος για αυτό. Μπορώ να το δω. Το πιστεύω. Του μιλάω και ξέρω πως με ακούει. Οι γιατροί μας είπανε ότι ήδη είναι ένα θαύμα που επέζησε μετά από μια τέτοια σύγκρουση. Κανείς δεν έχει ζήσει μετά από ένα τέτοιο χτύπημα και με τέτοιο τραύμα. Αλλά το Ζιλ δεν θα τα παρατήσει. Ο προπονητής του, μου λέει ότι εάν υπάρχει ένα άτομο που μπορεί πραγματικά να το ξεπεράσει, τότε αυτό είναι ο Ζιλ», ανέφερε ο Φιλίπ Μπιανκί.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη στήριξη που έχει από τους άλλους πιλότους της Formula 1: «Μας άγγιξε... Τους ευχαριστούμε όλοι. Πολλοί από αυτούς έχουν επικοινωνήσει μαζί μου. Ο Αλόνσο, ο Μάσα και άλλοι... Ο Χαμιλτον μου έστειλε ένα e-mail στο οποίο λέει ότι θέλει να γνωρίζει εάν μπορεί να κάνει κάτι, να του το πω. Ο Ρόσι και ο Μάρκεθ από το Moto GP το ίδιο».