Το παιχνίδι που αναμένεται να σαρώσει τα πάντα σε όλες τις πλατφόρμες (videos)

Ετοιμαστείτε για ένα επικό… ταξίδι στη Σκανδιναβία

Πριν από δύο χρόνια η Ubisoft είχε κυκλοφορήσει το Assassin's Creed Odyssey που λάμβανε χώρα στην Αρχαία Ελλάδα.

Η εταιρεία εδώ και λίγες μέρες ανακοίνωσε το νέο κεφάλαιο της σειράς το οποίο αναμένεται σαρώσει τα πάντα και θα μας… ταξιδέψει στη Σκανδιναβία!

Το Assassin's Creed Valhalla προσκαλεί τους παίκτες να βιώσουν το saga του Eivor, ενός ατρόμητου Viking πολεμιστή που έχει μεγαλώσει με ιστορίες από ένδοξες μάχες. Συγκεκριμένα, τα γεγονότα θα λαμβάνουν χώρα στην βάναυση περίοδο των Σκοτεινών Εποχών της Αγγλίας.

Την Πέμπτη (7/5), η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay trailer και οι εικόνες που βλέπουμε είναι απλά… απίστευτες!

Αναλυτικότερα, η δράση λαμβάνει χώρα κατά τον 9ο αιώνα μ.Χ., με τους παίκτες να φεύγουν από τη Νορβηγία έπειτα από μια περίοδο με ατελείωτους πολέμους και τους πόρους τους να εξαντλούνται.

Ο πρωταγωνιστής μας Eivor είναι αυτός που θα ηγηθεί του clan στις παγωμένες θάλασσες, αντιμετωπίζοντας ωστόσο αντίσταση από τους Σάξονες των κατεστραμμένων βασιλείων της Αγγλίας, συμπεριλαμβανομένου του Βασιλιά Αλφρέδου του Ουέσσεξ, ο οποίος τους στοχοποιεί ως ειδωλολάτρες και φαίνεται να είναι ο μοναδικός κυβερνήτης της πολιτισμένης Αγγλίας. Κόντρα σε όλα θα πρέπει να παλέψουμε με τον Eivor για να παραμείνει προσιτή η…Valhalla.

Φυσικά έχουμε να κάνουμε με open-world εμπειρία. Η Ubisoft υπόσχεται πως το Valhalla θα είναι μια αυθεντική Βικινγκ εμπειρία σε έναν δυναμικό και πανέμορφο κόσμο.

To Assassin’s Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020 για τα Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia και τα Windows PC αποκλειστικά μέσα από τα Epic Games Store και Ubisoft Store. Παράλληλα, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο και μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία UPLAY+.

Πηγή: unboxholics