Χαμός με ταξιδιωτική εταιρεία - Εκεί… μετέφερε το «Ναυάγιο» της Ζακύνθου (photos)

Χαμός με ταξιδιωτική εταιρεία - Εκεί… μετέφερε το «Ναυάγιο» της Ζακύνθου (photos)

Γκάφα ολικής από την εταιρεία.

Σε μία τρομερή... γκέλα έπεσε μία ταξιδιωτική εταιρεία, η οποία... πήρε την παραλία του «Ναυαγίου» από την Ζάκυνθο, μια από τις διασημότερες παραλίες του Ιονίου και ίσως την διασημότερη του νησιού και την μετέφερε εκτός Ελλάδας.

Μάλιστα, την ανακάλυψη του τρομερού λάθους έκανε η αγγλόφωνη ιστοσελίδα «Zakynthosinformer.com», η οποία σε άρθρο της υποστηρίζει πως προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με την γνωστή ταξιδιωτική εταιρεία της Γερμανίας «Aldi», ενημερώνοντας για το λάθος, αλλά δεν έχει πάρει καμία απάντηση.

«Είναι πάντα ωραίο να βλέπεις το νησί μας να διαφημίζεται, ιδιαίτερα καθώς προχωράμε σε μια ακόμη συναρπαστική θερινή περίοδο. Φανταστείτε όμως την έκπληξή μας όταν υπέπεσε στην αντίληψή μας μία φωτογραφία που μοιάζει να είναι από το γερμανικό ταξιδιωτικό περιοδικό της Aldi, διαφημίζοντας μια εκδρομή με τίτλο Turkei Brau Reise («Γαλάζιο ταξίδι στην Τουρκία») με φωτογραφία από την παραλία "Ναυάγιο" της Ζακύνθου!», αναφέρεται αρχικά.

Και καταλήγει: «Μόλις επιβεβαιώσαμε ότι η φωτογραφία ανήκει όντως στο περιοδικό της Aldi, επικοινωνήσαμε με την εταιρεία μέσω twitter, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση σχετικά με το λάθος».

Μάλιστα, ο βουλευτής του νησιού, Διονύσης Ακτύπης, απέστειλε επιστολή στην εταιρεία, αναφέροντας:

«Αγαπητή ομάδα του Aldi

Ονομάζομαι Διονύσιος Ακτύπης και είμαι μέλος του Ελληνικού Kοινοβουλίου, εκλεγμένος στην εκλογική περιφέρεια της Ζακύνθου. Προσφάτως διαπίστωσα ότι στην προσπάθειά σας να προωθήσετε ένα πακέτο διακοπών στην Τουρκία με τον τίτλο "Τουρκία μπλέ ταξίδι", η ομάδα των «ειδικών» σας λανθασμένα χρησιμοποίησε μια φωτογραφία απο την εξαιρετικά διάσημη παραλία «Ναυάγιο» η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί της Ζακύνθου.

Θεωρώ δεδομένο, ότι θα προχωρήσετε σε άμεσες ενέργειες έτσι ώστε να διορθωθεί το λυπηρό αυτό λάθος. Επιπροσθέτως, θα πρέπει να υπάρξει από πλευράς σας επίσημη ανακοίνωση στην οποία θα διευκρινίζετε ότι η παραλία «Ναυάγιο» στην πραγματικότητα βρίσκεται στo ελληνικό νησί της Ζακύνθου και όχι στην Τουρκία. Πιστεύω ότι είμαι επαρκώς σαφής. Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Διονύσιος Ακτύπης
Βουλευτής Ν. Ζακύνθου».

Δείτε...

Ακολουθήστε το Dokari στο κανάλι μας στο YouTube