Αυτή είναι η κρυφή παραλία - διαμάντι της Αττικής με το μαγικό τοπίο (video)

Αυτή είναι η κρυφή παραλία - διαμάντι της Αττικής με το μαγικό τοπίο (video)
Youtube

Ίσως και να μην έχεις ακούσει ποτέ το όνομά της.

Η αλήθεια είναι πως η Αττική «κρύβει» πολλά όμορφα τοπία και αυτό που χρειάζεται κάποιος είναι να έχει… διάθεση για να τα εξερευνήσει και σίγουρα θα… ανταμειφθεί. Όπως συμβαίνει, για παράδειγμα, με την «κρυφή» παραλία - διαμάντι, η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας και λίγοι γνωρίζουν την ύπαρξή της.

Η πρόσβαση στην παραλία «Μικρό Πήλιο», για την οποία και σας γράφουμε, δεν είναι εύκολη, μια και δεν υπάρχει δρόμος, αλλά γίνεται είτε από την θάλασσα με κάποιο σκάφος, είτε μέσω του παρακείμενου φαραγγιού κάνοντας διάσχιση με κανό. Ωστόσο, όποιος… καταφέρει και βρεθεί εκεί, θα μαγευτεί.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Το τοπίο θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τις παραλίες που συναντά κάποιος στο Πήλιο της Μαγνησίας και αυτός είναι και ο λόγος που έχει πάρει το όνομα «Μικρό Πήλιο». Τα πεύκα αγγίζουν την θάλασσα, ενώ τα νερά είναι γαλαζοπράσινα.

Μάλιστα, το κανάλι «Haanity» στο Youtube παρουσιάζει ένα εξαιρετικό βίντεο με την συγκεκριμένη παραλία με πλάνα από ψηλά, με την βοήθεια drone. Οι εικόνες είναι μαγικές, ενώ η παραλία βρίσκεται μεταξύ της παραλίας των Αγίων Αποστόλων και της παραλίας Βαρνάβα Αττικής.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο μαθητής από την Καβάλα που χαρακτηρίζουν νέο… Τσίπρα (video)

«Πλάκωσε» τη συνάδελφό του επειδή του είπε να φορέσει μάσκα (video)

Καιρός: Μέχρι πότε θα συνεχιστεί η ζέστη; Ο Τάσος Αρνιακός απαντά... (video)