Επικό γέλιο! Έτσι θα περάσετε τρομερά την ώρα σας κλεισμένοι στο σπίτι! (photos)

Επικό γέλιο! Έτσι θα περάσετε τρομερά την ώρα σας κλεισμένοι στο σπίτι! (photos)

Μερικές φορές οι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα δημιουργικοί.

Ο κορονοϊός έχει «χτυπήσει» όλον τον κόσμο και σιγά σιγά όλα τα κράτη παίρνουν την απόφαση να επιβάλλουν δύσκολα και αυστηρά μέτρα, προκειμένου να βοηθήσουν στην μείωση της εξάπλωσης του νέου φονικού ιού, αλλά και να προστατεύσουν τους πολίτες τους. Κάτι ανάλογο ισχύει και στην Ελλάδα, εν αντιθέσει με την Ισπανία και την Ιταλία όπου έχει κηρυχθεί καθολική καραντίνα, με τους πολίτες να είναι αναγκασμένοι να μένουν στα σπίτια τους

Κάποιοι συνεχίζουν την δουλειά τους από την οικεία τους, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν σαφώς πιο ελεύθερο χρόνο. Έτσι, χρειάζονται μία ασχολία, προκειμένου να απασχοληθούν για να... περάσει ο καιρός. Μερικοί εξ αυτών έχουν κάποιες εξαιρετικές ιδέες, ενώ κάποιες... προσπάθειες αγγίζουν το όριο της τρέλας. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για τρομερές ενέργειες.

Έτσι, τις τελευταίες ώρες, το διαδίκτυο έχει πάρει... φωτιά, αναφορικά με ανθρώπους που ανεβάζουν τον τρόπο που έχουν βρει για να περνούν... δημιουργικά, αλλά κυρίως διασκεδαστικά, τον χρόνο που έχουν στο σπίτι τους.

Δείτε παρακάτω στην gallery μερικές εξαιρετικές ιδέες...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.