Θες να βγάλεις 52.000 ευρώ; Δες πώς!

Θες να βγάλεις 52.000 ευρώ; Δες πώς!

Δες πώς μπορείς να το κάνεις! 

Ένας πολυεκατομμυριούχος θέλει να διοργανώσει μια «μάχη» εμπνευσμένη από το «Battle Royale», σε ένα ιδιωτικό νησί. Αυτό που ζητά μέσω μιας αγγελίας που ανέβηκε στο HushHush.com (το Amazon των εκατομμυριούχων), είναι έναν προγραμματιστή ηλεκτρονικών παιχνιδιών για να διοργανώσει την επική μάχη.

Στο παιχνίδι θα συμμετέχουν 100 άτομα και ο νικητής θα κερδίσει 116.000 ευρώ! Φυσικά τα όπλα δεν θα είναι αληθινά και θα υπάρχει ειδικός εξοπλισμός που θα δείχνει πότε έχεις «τραυματιστεί θανάσιμα» και πρέπει να αποχωρήσεις.

Ο νικητής θα αναδειχθεί μετά από τρεις ημέρες 12ωρης «μάχης». Ο άνθρωπος που θα επιλέξει ο δισεκατομμυριούχος για να διοργανώσει το παιχνίδι θα κερδίσει 56.000 ευρώ!

«Τα παιχνίδια τύπου Battle Royale έχουν γίνει ιδιαιτέρως δημοφιλή τα τελευταία χρόνια και ο εν λόγω κύριος είναι μεγάλος φαν και θέλει να κάνει το παιχνίδι πραγματικότητα, με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο», σημείωσε ο ιδρυτής του HushHush.com, Aaron Harpin.

«Αν το πρωτάθλημα στεφθεί φέτος από επιτυχία, θέλει να το διοργανώνει κάθε χρόνο, κάτι το οποίο είναι πολύ συναρπαστικό», προσέθεσε.

Αν ενδιαφέρεστε για τη θέση μπορείτε να δείτε εδώ την αγγελία.