Αφεντικό περνά από «τρελή» δοκιμασία τους υποψήφιους για τη θέση στις συνεντεύξεις!

Αφεντικό περνά από «τρελή» δοκιμασία τους υποψήφιους για τη θέση στις συνεντεύξεις!

Τι σκέφτηκε ο άνθρωπος! 

Όταν πηγαίνεις σε μια συνέντευξη προκειμένου να διεκδικήσεις τη θέση, σίγουρα θα είσαι λίγο αγχωμένος και προσπαθείς όλα να τα κάνεις και να τα πεις σωστά.

Το αφεντικό της εταιρείας εταιρείας Xero, Trent Innes, δίνει βάση στο βιογραφικό των υποψηφίων αλλά περισσότερο επικεντρώνεται αλλού και αυτό έχει σχέση με τον καφέ!
Ο Trent δήλωσε ότι όσοι αποτυγχάνουν να περάσουν το εν λόγω τεστ αποκλείονται από την εταιρεία του.

Μιλώντας στο The Ventures, για τους υποψήφιους εργαζόμενους είπε:

«Θα σε πάω πάντα για μια βόλτα σε μια από τις κουζίνες μας και με κάποιο τρόπο καταλήγεις πάντα με ένα ποτό.

Μετά γυρίζουμε προς πίσω στο γραφείο όπου λαμβάνει χώρα η συνέντευξη μας και ένα από τα πράγματα που ψάχνω πάντα στο τέλος της συνέντευξης είναι, εάν ο συνεντευξιαζόμενος πάρει το άδειο του ποτήρι πίσω στην κουζίνα.

Μπορείτε να αναπτύξετε δεξιότητες, να αποκτήσετε γνώση και εμπειρία, αλλά πραγματικά καταλήγουμε στην κουλτούρα, η οποία φαίνεται από το αν κάποιος πλύνει το φλιτζάνι του καφέ του».

Σύμφωνα με το αφεντικό, όλα σχετίζονται με την «κουλτούρα» ενός χώρου εργασίας. Το κόλπο βασίζεται στο ότι η κουζίνα γραφείου είναι πάντα τακτοποιημένη.

«Αν έρθετε στο γραφείο μια μέρα μέσα στο Xero, θα δείτε ότι οι κουζίνες είναι πάντα καθαρές και αστραφτερές, χωρίς βρώμικα ποτήρια στον νεροχύτη. Είναι πολύ απλά ένα κόλπο για να σιγουρευτώ ότι ο υποψήφιος θα «ταιριάξει» πραγματικά με τον χώρο και τη φιλοσοφία της εταιρείας μας».