Η εταιρεία που ζήτησε άτομα για να κάνουν διακοπές, να ανεβάζουν φωτογραφίες και να παίρνουν 60.000€ το χρόνο (pics)

Η εταιρεία που ζήτησε άτομα για να κάνουν διακοπές, να ανεβάζουν φωτογραφίες και να παίρνουν 60.000€ το χρόνο (pics)

Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο! 

Αυτή μπορεί ενδεχομένως να ήταν η καλύτερη δουλειά του κόσμου!

Οι εργαζόμενοι σε αυτή τη θέση, το μόνο που είχαν να κάνουν είναι να τραβάνε τρεις φωτογραφίες την ημέρα και να τις ανεβάζουν στο Instagram, ενώ έκαναν κρουαζιέρα σε όλο τον κόσμο. Και πόσο θ' αμοιβόντουσαν γι' αυτό;;; Γύρω στα 60.000€ το χρόνο!

Η Royal Caribbean International έψαχνε για το επόμενο άτομο το οποίο θα ενταχθεί στην ομάδα της, που απλώς θα έπρεπε να πηγαίνει τρεις διαφορετικές κρουαζιέρες μέσα σε ένα διάστημα τριών εβδομάδων και να δείχνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πόσο καλά περνάει. Ναι, καλά διαβάσατε!

Οι εργασιακές απαιτήσεις ήταν οι παρακάτω:

Να δημοσιεύει κάθε μέρα 3 φωτογραφίες στο Instagram από κάθε κρουαζιέρα, εκ των οποίων:

  • Η μια να έχει θέα τη θάλασσα, το λιμάνι, τον ορίζοντα, το εξωτερικό του πλοίου, το εσωτερικό του ή τις εγκαταστάσεις του κλπ.
  • Η άλλη να δείχνει το πόσο καλά περνάει, παρουσιάζοντας μια ωραία εμπειρία που είχε πάνω στο πλοίο.
  • Και η τελευταία να δείχνει ότι γνώρισε ένα εξαιρετικό άτομο (μπορεί να είναι κάποιος που συνάντησε στο πλοίο με τον οποίο ανταλλάξανε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ένα μέλος του πληρώματος με έναν μοναδικό ρόλο ή ένας συμπαθέστατος ντόπιος με τον οποίο συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής στην ξηρά.

Ο εργαζόμενος έπρεπε επίσης να πηγαίνει σε τουλάχιστον τρεις διαφορετικές εκδρομές στην ξηρά σε κάθε δρομολόγιο της κρουαζιέρας (ή συνολικά εννέα εκδρομές σε όλη την διαδρομή).

Να χρησιμοποιεί το Instagram κάθε μέρα και να κάνει προτάσεις στον κόσμο για τον εκάστοτε προορισμό.

Πηγή