Ποια πρωταγωνίστρια αρνήθηκε να επιστρέψει στο «Καφέ της Χαράς» (photo)

Ποια πρωταγωνίστρια αρνήθηκε να επιστρέψει στο «Καφέ της Χαράς» (photo)

Ήταν κάτι αναμενόμενο, όσο και να μην μας αρέσει αυτή η εξέλιξη.

Οι επαφές του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά με τους ηθοποιούς του«Καφέ της Χαράς» έχουν ήδη ξεκινήσει, με το τηλεοπτικό δίδυμο να καλείται να αντιμετωπίσει το πρώτο βροντερό «όχι».

Αυτό τουλάχιστον ισχύει σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, το οποίο επιβεβαιώνει την αρνητική απάντηση αγαπημένης πρωταγωνίστριας, η οποία από την πρώτη στιγμή είχε θεωρηθεί αναμενόμενη λόγω συνθηκών.

Ο λόγος για την τηλεοπτικό Γωγώ -κατά κόσμον Ελένη Λιάσκα- η οποία τα τελευταία χρόνια ζει έχοντας δημιουργήσει τη δική της οικογένεια στη Ρωσία, καθώς ο άνδρας που γνώρισε και ερωτεύτηκε στη Ρόδο κατάγεται από εκεί.

Πρόκειται για τον Σεργκέι, έναν γοητευτικό άνδρα που την έκανε να παρατήσει τη ζωή της στην Ελλάδα και να τον ακολουθήσει στη Ρωσία όπου πλέον ζει μόνιμα χωρίς να σκέφτεται να επιστρέψει. Έτσι, η απάντησή της για τα νέα γυρίσματα του «Καφέ» ήταν εξαρχής αρνητική κάτι που αναμένεται να συμβεί και με την Χαρά Σμύρου -τη Ματούλα- η οποία ζει μόνιμα στην Αμερική.

Το πρώτο μεγάλο «όχι»: Η λατρεμένη πρωταγωνίστρια που αρνήθηκε να επιστρέψει στο «Καφέ της Χαράς»

Τα ευχάριστα νέα είναι πως Ρένια Λουιζίδου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και Τζόυς Ευείδη, επιστρέφουν σίγουρα στα γνωστά τους λημέρια...

Όσο για τους υπόλοιπους ηθοποιούς του cast; Όπως όλα δείχνουν οι περισσότεροι θα έχουν ρόλο και στα νέα επεισόδια!

ΠΗΓΗ