Εχει γεμίσει το inox ψυγείο σας δαχτυλιές; Ετσι θα το κάνετε σαν καινούργιο...

Εχει γεμίσει το inox ψυγείο σας δαχτυλιές; Ετσι θα το κάνετε σαν καινούργιο...

Απίστευτα εύκολος ο τρόπος που θα σας γίνει... συνήθεια και θα κάνει τις inox επιφάνειες στο ψυγείο σας και όχι μόνο να λάμπουν από καθαριότητα!!!

Οι δαχτυλιές και άλλες βρωμιές που μπορεί να συγκεντρώνονται πάνω στις inox επιφάνειες των συσκευών που έχετε στην κουζίνα σας θα αποτελέσουν παρελθόν.

Με μεγάλη προσοχή και τα απαραίτητα υλικά, ώστε να μην προκαλέσετε εσείς κατά τη διάρκεια του καθαρίσματος τις γρατζουνιές, θα πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Και πιθανότατα θα τρίβετε τα μάτια σας...

Θα χρειαστείτε.

Υγρό πιάτων, baby oil και δύο πανάκια με μικροΐνες.

Σε ένα λεκανάκι κάνετε σαπουνάδα με το υγρό πιάτων και νερό και με το ένα πανάκι, αφού το στραγγίξετε καλά, καθαρίζετε απαλά την επιφάνεια του ψυγείου με κινήσεις από αριστερά στα δεξιά. Ξεπλένετε το πανί με νερό και καθαρό απ' τη σαπουνάδα ως είναι, περνάτε ξανά την inox επιφάνεια για να φύγει κάθε ίχνος σαπουνάδας.

Στεγνώνετε στη συνέχεια με το δεύτερο πανάκι που είναι στεγνό. Στη συνέχεια, στο τελικό στάδιο βάζετε μια κουταλιά της σούπας baby oil σε τρία τέσσερα φύλλα χαρτιού κουζίνας και περνάτε όλη την επιφάνεια ξανά με σταθερές κινήσεις από δεξιά στ' αριστερά και αντίστροφα.

Στεγνώνετε με καθαρό χαρτί κουζίνας και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό. Το inox ψυγείο σας θα μοιάζει με καινούργιο.