Ήταν τυφλός αλλά πλέον βλέπει - Δεν φαντάζεστε με ποιον τρόπο (photos)

Ήταν τυφλός αλλά πλέον βλέπει - Δεν φαντάζεστε με ποιον τρόπο (photos)

Μήπως πρόκειται για θαύμα;

Έναν... τρελό ισχυρισμό για την επανάκτηση της όρασής του, την οποία είχε χάσει από μικρή ηλικία λόγω αλλεργικής αντίδρασης, «χρησιμοποίησε» ένας άνδρας. Όπως τόνισε, κατάφερε να βρει και πάλι το φως του, έπειτα από ατύχημα που είχε.

Συγκεκριμένα, ο Γιανούς Γκοράι από την Πολωνία ήταν τελείως τυφλός από το αριστερό του μάτι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεχωρίσει πολλά πράγματα, πέραν από αόριστα σχήματα και φώτα από το δεξί του μάτι.

Το 2018 είχε ένα ατύχημα, όταν αυτοκίνητο τον χτύπησε, κατά την διέλευσή του από διάβαση πεζών. «Έπεσα στο καπό του αυτοκινήτου, χτύπησα το κεφάλι μου και έπειτα γλίστρησα και έπεσα στο δρόμο», υποστήριξε στον τοπικό Τύπο.

Φαίνεται πως το συγκεκριμένο ατύχημα ήταν αυτό που τον βοήθησε να επανακτήσει την όρασή του, έπειτα από επέμβαση που υποβλήθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής. «Σε μια ορισμένη ηλικία τέτοια κατάγματα δεν θεραπεύονται τόσο γρήγορα, οπότε έπρεπε να νοσηλευτεί», ανέφερε αρχικά η εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

Και συνέχισε: «Οι γιατροί δεν ασχολήθηκαν με την όρασή του τότε, αλλά με τους τραυματισμούς του. Όμως ενώ η ανάρρωσή του ήταν ταχεία, οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι και από την βελτίωση στην όρασή του».

Ακολουθήστε το Dokari στο κανάλι μας στο YouTube