Το παιχνίδι της δεκαετίας γίνεται σειρά στο HBO (video)

Το παιχνίδι της δεκαετίας γίνεται σειρά στο HBO (video)

Από το δημιουργό του πολυβραβευμένου «Chernobyl»

Όπως αναφέρει το IGN, η ταινία του The Last of Us που είχε ανακοινωθεί πριν μερικά χρόνια δεν βρίσκεται πλέον υπό ανάπτυξη, καθώς το όλο Project πήρε σάρκα και οστά μέσα από τη σειρά που μόλις ανακοινώθηκε.

Από το πουθενά «έσκασε» σα βόμβα η είδηση πως το HBO πρόκειται να συνεργαστεί με τον δημιουργό του The Last of Us, Neil Druckmann για την τηλεοπτική μεταφορά του αριστουργηματικού παιχνιδιού στη μικρή οθόνη. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε το THR, ο δημιουργός και σκηνοθέτης του Chernobyl, Craig Mazin, θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Druckmann και θα αναλάβουν το σενάριο αλλά και την εκτέλεση της παραγωγής.

Ωστόσο, ο δημιουργός του The Last of Us δεν θα είναι το μόνο μέλος της Naughty Dog που θα εμπλέκεται. Η Carolyn Strauss και ο Evan Wells εμπλέκονται στο project ως executive producers. Μάλιστα, θα αποτελέσει το πρώτο εγχείρημα του νεοσύστατου στούντιο παραγωγής PlayStation Productions, μαζί με τη Sony Pictures Television.

Η σειρά του HBO θα μας μεταφέρει τα γεγονότα του πρώτου παιχνδιού, ενώ υπάρχει μια πιθανότητα να δούμε και λίγο από την ιστορία του The Last of Us Part II.

Πηγή: Unboxholics