Ντελίβερι στα… χρόνια του κορονοϊού (video)

Ντελίβερι στα… χρόνια του κορονοϊού (video)

Εταιρεία ντελίβερι φαγητού στην Κίνα αναβάθμισε τις υπηρεσίες της για πλήρη προστασία.

Από την Κίνα ξεκίνησε η πανδημία του κορονοϊού, που εξαπλώθηκε σε όλον τον πλανήτη, από την Κίνα ξεκινούν και οι καινοτομίες, για καλύτερα μέτρα προφύλαξης. Γιατί οι παραγγελίες συνεχίζονται, με τον κίνδυνο για τον covid-19 να παραμένει υψηλός.

Μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμας παράδοσης φαγητού στην Κίνα, η Meituan Dianping, ανέπτυξε νέες διαδικασίες για να προσφέρει φαγητό στους πελάτες της με μεγαλύτερη ασφάλεια, τώρα που οι εργαζόμενοι επιστρέφουν στα γραφεία τους.

Τα νέα μέτρα περιλαμβάνουν την προσθήκη χάρτινων… ασπίδων, προκειμένου οι πελάτες να τρώνε απομονωμένοι, αλλά και μεθόδους με σχεδόν μηδενική επαφή, για να μειώνουν την επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο.

«Σερβίρουμε το φαγητό και το δίνουμε στους οδηγούς ντελίβερι, με ανέπαφο τρόπο. Σε κάθε πακέτο φαγητού, υπάρχει μια ετικέτα ασφαλείας, με τη θερμοκρασία των ανθρώπων που φτιάχνουν το φαγητό. Επίσης, ελέγχουμε τη θερμοκρασία των ντελιβεράδων», ανέφερε ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου, που χρησιμοποιεί την εν λόγω πλατφόρμα για την παράδοση φαγητού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.