Η ιστοσελίδα που σου δείχνει πόσο χαρτί υγείας θα χρειαστείς στην καραντίνα (photos)

Η ιστοσελίδα που σου δείχνει πόσο χαρτί υγείας θα χρειαστείς στην καραντίνα (photos)
Pixabay

Ίσως μας φανεί χρήσιμο…

Από την ημέρα που ο κορονοϊός έγινε γνωστός παγκοσμίως, έχουμε δει απίστευτα περιστατικά να διαδραματίζονται στα σούπερ μάρκετ. Κάποια από αυτά έχουν να κάνουν ακόμα για ένα χαρτί υγείας!

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν πάρει μεγάλη ποσότητα χαρτιού σπίτι τους, υπό το φόβο η καραντίνα να διαρκέσει πολύ. Πλέον το χαρτί υγείας σε πολλές χώρες που έχουν «χτυπηθεί» από τον COVID-19, είναι δυσεύρετο και αυτό δημιουργεί ένα απλό ερώτημα: αυτοί που έχουν πάρει… άπειρα πακέτα, έκαναν καλά; Μήπως ήταν λίγο υπερβολικοί και πήραν τεράστια ποσότητα χωρίς λόγο;

Μία ιστοσελίδα μας δείχνει πόσο χαρτί υγείας θα χρειαστούμε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε. Δημιουργοί της, είναι ο φοιτητής προγραμματισμού, Ben Sassoon και ο γραφίστας Sam Harris από τον Λονδίνο.

Στην ιστοσελίδα αυτή, βάζοντας απλά μερικά στοιχεία, μπορείτε να μάθετε πόσα ρολά θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της καραντίνας και έτσι να μην γεμίσετε το σπίτι σας, αλλά πάνω από όλα, να υπάρχει διαθεσιμότητα για εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν στο site τους, ο μέσος όρος αυτή τη στιγμή, έχει σπίτι του 500% παραπάνω χαρτί υγείας, από ότι θα χρειαστεί πραγματικά στην καραντίνα!

Διαβάστε το παρακάτω photostory:

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.