Πωλούσε καρπούζια σε Λαμποργκίνι και τον έγραψε η Αστυνομία (videos)

Πωλούσε καρπούζια σε Λαμποργκίνι και τον έγραψε η Αστυνομία (videos)
Instagram

Έγινε άμεσα viral.

Μπελάδες με τον νόμο έχει ένας influencer, ο οποίος θέλησε να κάνει μία κίνηση που θα τον έκανε… trend σ’ όλον τον κόσμο, αλλά αντ’ αυτού θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 156 ευρώ και να χάσει την άδεια οδήγησης για δεκαπέντε μέρες καθώς πωλούσε καρπούζια σε Λαμποργκίνι σε κεντρικό δρόμο.

Συγκεκριμένα, ο Σεγέντ Γιασάρ Ταβακολιάν είναι γνωστός στην Τουρκία για την παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Λόγω του… επαγγέλματός του, ο νεαρός άνδρας βρέθηκε σε δρόμο της περιοχής Μπεγιόγλου στην Κωνσταντινούπολη με μία Λαμποργκίνι Aventador, αξίας περίπου 670 χιλιάδων δολαρίων, όπου μέσα είχε καρπούζια προς πώληση.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, άμεσα κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και τα βίντεο που τραβούσαν οι περαστικοί, αλλά και άνθρωποι του περιβάλλοντός του, έγιναν σχεδόν άμεσα viral. Ωστόσο, αυτή η πρωτοβουλία που πήρε, μόνο σε καλό δεν του βγήκε.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία της Τουρκίας έφτασε άμεσα στο σημείο, επέβαλλε πρόστιμο 156 ευρώ, 1.228 τουρκικών λιρών και του απαγόρευσε την οδήγηση για 15 μέρες. Ο λόγος είχε να κάνει με το αυτοκίνητο και την δραστηριότητα του Ταβακολιάν μια και η χρήση του ήταν διαφορετική από αυτή που αναγράφεται στην άδεια.

Δείτε τα βίντεο…

https://www.instagram.com/p/CEoQq1eAJho
https://www.instagram.com/p/CEpKSfYnCqj

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Big Brother: Απίστευτο κράξιμο στο Twitter για Ραΐσα και δίδυμους (photos)

Τρομερό κόλπο - Έβαλε το τηγάνι στη φωτιά και έριξε αναψυκτικό (video)

Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να μουλιάζετε πάντα τις ξύλινες κουτάλες (video)