Ποια εικόνα από τις 3 σε φοβίζει περισσότερο και τι αποκαλύπτει για σένα;

Ποια εικόνα από τις 3 σε φοβίζει περισσότερο και τι αποκαλύπτει για σένα;

Κάτι λέει για το υποσυνείδητό σου!

Το ανθρώπινο μυαλό είναι ένα περίπλοκο πράγμα. Όταν βλέπουμε κάτι, αυτόματα γίνεται μια υποσυνείδητη σύνδεση και προκαλείται μια αίσθηση φόβου, ενόχλησης, ευχαρίστησης, γαλήνης ή χαράς, που ανάλογα δηλώνει και κάποιο κυρίαρχο χαρακτηριστικό μας που υπερτερεί έναντι των άλλων. Κοίταξε την κεντρική φωτογραφία. Ποια από τις 3 εικόνες σε έκανε να αισθανθείς φόβο ή ενόχληση; Κάτι λέει για το υποσυνείδητό σου!

1.

Το κυρίαρχο χαρακτηριστικό σου είναι η νοημοσύνη. Σου αρέσει να διαβάζεις και να αυξάνεις τις γνώσεις σου. Δε χορταίνεις να μαθαίνεις καινούργια πράγματα. Το μυαλό σου απορροφά το κάθε τι σαν σφουγγάρι. Πιστεύεις ότι όσα περισσότερα γνωρίζεις τόσο αποκτάς μια αξιόπιστη, σταθερή βάση για να κάνεις τις κατάλληλες για σένα επιλογές, όταν έρθει εκείνη η στιγμή. Ωστόσο, μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να επιλέξεις τι πρέπει να κάνεις, επειδή στον εγκέφαλό σου έχουν συσσωρευτεί πολλές πληροφορίες και μπλέκεσαι. Εδώ θα σε βοηθήσει το ένστικτό σου. Εμπιστεύσου το κι ακολούθησέ το.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου, διευκολύνοντας, έτσι την προσωπική σου ανέλιξη.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr