Εφιάλτης σε λούνα παρκ: Η ρόδα, γεμάτη κόσμο, τρελάθηκε! (video)

Εφιάλτης σε λούνα παρκ: Η ρόδα, γεμάτη κόσμο, τρελάθηκε! (video)
Pixabay

Τρομακτική εμπειρία για όσους ήθελαν να περάσουν καλά στο λούνα παρκ.

Μια επίσκεψη στο λούνα παρκ και η παραδοσιακή… βόλτα με τη ρόδα, εξελίχθηκαν σε εφιάλτη! Την ώρα που η ρόδα ήταν γεμάτη, ο μηχανισμός… τρελάθηκε και άρχισε να γυρίζει ανεξέλεγκτα!

Οι επιβάτες της ρόδας πιάστηκαν από τις θέσεις τους για να μην πέσουν, ενώ ο χειριστής έκανε ό,τι μπορούσε για να σταματήσει το μηχάνημα! Μάλιστα, σε μια κίνηση απόγνωσης, σκαρφάλωσε στον μηχανισμό της ρόδας, προσπαθώντας να σταματήσει με το σώμα του την κίνηση!

Τελικά, η ρόδα σταμάτησε να γυρνάει, ενώ ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ στη νοτιοανατολική Ταϊλάνδη απέδωσαν την τρελή συμπεριφορά της ρόδας, σε μια καταιγίδα που είχε πέσει νωρίτερα και επηρέασε τα ηλεκτρικά καλώδια.

Οι μαρτυρίες όσων παρακολουθούσαν την τρελή πορεία της ρόδας είναι πάντως συγκλονιστικές. «Η ρόδα άρχισε να πηγαίνει μπρος πίσω. Όταν ξεκίνησε να το κάνει αυτό, κάποιοι νόμιζαν ότι είναι μέρος της βόλτας. Όταν όμως συνειδητοποίησαν ότι υπήρχε πρόβλημα, ήταν τρομακτικό για όσους είχαν κολλήσει εκεί πάνω…», δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Δείτε το βίντεο…

Συνεχής ενημέρωση - Καιρός.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Γιγάντιο ρομπότ έκανε βόλτα στην Ιαπωνία (video)

Νεαρός θέλει να εντυπωσιάσει από βατήρα! Δεν φανταζόταν τι θα ακολουθήσει...

Σχολείο διδάσκει στα αγόρια πώς να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού (pics)