Τρομερό κόλπο! Έβαλε απόδειξη σε τάπερ - Δείτε γιατί (video)

Θα σας λύσει τα χέρια.

Πολλές φορές θα έχετε παρατηρήσει πως όσοι έχετε χρησιμοποιήσει τάπερ, είτε για να πάρετε φαγητό στην δουλειά, είτε έχετε αποθηκεύσει φαγητό στο ψυγείο, μετά την κατανάλωση διατηρείται μία μικρή… μυρωδιά.

Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο το τάπερ, καθώς πρόκειται για πορώδες πλαστικό, το οποίο απορροφά την μυρωδιά από το φαγητό που έχει αποθηκευτεί νωρίτερα. Έτσι, η καθαριότητά του γίνεται λίγο πιο δύσκολη.

Ωστόσο, υπάρχει ένα τρομερό κόλπο που θα σας βοηθήσει να απομακρύνεται την μυρωδιά που έχουν τα τάπερ μετά από την χρήση. Και δεν χρειάζεται να αγοράσετε τίποτα, μια και τα υλικά αυτά τα έχετε όλοι στο σπίτι σας.

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Συγκεκριμένα, αυτό που θα χρειαστείτε είναι μία παλιά απόδειξη ή ένα κομμάτι εφημερίδας ή ένα χαρτί τετραδίου. Ότι σας βρίσκεται πρόχειρο. Μόλις πλύνετε το τάπερ με σαπούνι και νερό, το καθαρίζετε και στην συνέχεια αφήνετε μέσα το κομμάτι με το χαρτί.

Κλείνετε το καπάκι για περίπου μισή ώρα και στην συνέχεια το αφαιρείτε από μέσα και θα έχετε ένα καθαρό και συνάμα άοσμο τάπερ. Πρόκειται για ένα εύκολο κόλπο.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τυλίγετε με μεμβράνη το τυρί και το βάζετε στο ψυγείο; Σταματήστε αμέσως (photos)

Λευκός καρχαρίας «περιφέρεται» κάτω από σέρφερ χωρίς να τον καταλάβουν (video)

Έκανε βουτιά στην θάλασσα - Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είδε (video)