Προετοιμάσου κατάλληλα γιατί οι προκλήσεις του Αυγούστου είναι πολλές!

Προετοιμάσου κατάλληλα γιατί οι προκλήσεις του Αυγούστου είναι πολλές!

Έχει Πανσέληνο με Ουρανό, Άρη σε σύγκρουση με Δία, Πλούτωνα και Κρόνο... 

Ένας ακόμη «θερμός» Αύγουστος σε περιμένει κι οι μεταφραστές των οιωνών έπιασαν πάλι δουλειά. Μα να ξέρεις ο καθένας βλέπει τα πράγματα ανάλογα με αυτά που φωλιάζουν στην ψυχή του. Άλλος σε τρομοκρατεί κι άλλος σε εμψυχώνει. Άλλος σου μιλά για αυτά που κινδυνεύεις να χάσεις στο υλικό πεδίο κι άλλος εξυμνεί τον ανώτερο εαυτό σου. Διάλεξε λοιπόν… Είναι ο φόβος ή μήπως η ελπίδα που θα σε συντροφέψουν στο ταξίδι σου;

Η Πανσέληνος στις 3 είναι ένα ανοικτό παράθυρο στην ανατροπή, με τον Ουρανό να σου φέρνει όλα εκείνα που θεωρείς απίθανα ή νόμισες πως τα έχεις εξορίσει για πάντα από την ύπαρξή σου.

Μα μπορείς κι εσύ να συμμετάσχεις ενεργά σε αυτήν την γιορτή, γιατί γιορτή έχει η φύση κάθε φορά που οι εξαιρέσεις κινούν την Ιστορία. Αλλιώς ο κόσμος σου θα ήταν αφόρητα πληκτικός και αναμενόμενος.

Ακολουθούν οι περιπέτειες του Άρη, που σε έμαθαν να φοβάσαι.

Πρώτα βάζει μπουρλότο με τον Δία συνένοχο κι εσύ τρέχεις να προστατευτείς από την πύρινη λαίλαπα. Μα την ίδια στιγμή τα κατορθώματά σου φτιάχνουν ένα νέο έπος, αντάξιο των καλύτερων ελπίδων σου. Είσαι εδώ για να νικήσεις, για να μεταλαμπαδεύσεις την γνώση στα πέρατα της οικουμένης, για να κάνεις το άλμα προς το άπειρο.

Ύστερα, παρέα με τον Πλούτωνα, βγάζει τα μέσα έξω, δείχνοντάς σου τι κρύβεται στα βάθη. Της ψυχής σου και του κόσμου τούτου. Μα αν σκιάζεσαι από τις βουλές του αγνώστου, δεν πρέπει να φοβηθείς την δική σου άβυσσο. Φως και πλούτη θα δεις να αναδύονται από τα πιο μαύρα σκοτάδια, χρυσάφι λαμπυρίζει μέσα στην βρωμιά. Η αναγέννησή σου έρχεται για να σε λυτρώσει, φορτωμένη με τα προικιά της μοίρας που σε έχρισε ταπεινό μα και συνάμα τεράστιο. Και τελικά πώς θα νικήσεις αυτό που ορίζεις ως κακό, αν δεν το ξεσκεπάσεις πρώτα;

Τελευταίος περιμένει ο Κρόνος για να σου εμφυσήσει τις αρετές του μέτρου και του συμβιβασμού. Όχι, δεν θα πορευτείς με τον σταυρό στο χέρι, ούτε θα γίνεις υποτελής των πρέπει και των αφεντάδων σου. Να βάλεις τα θέλω σου και τις ανάγκες σου σε μια προτεραιότητα, αυτό σου ζητά. Να βρεις το σωστό timing, να θέσεις τα δικά σου όρια, γιατί στον πλανήτη που ζεις έχουν μεγάλη αξία.

Όπως κατάλαβες, κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις και κάθε πρόβλημα κουβαλά μαζί και την λύση του, να προσβλέπεις λοιπόν στην εξέλιξή σου, που για αυτήν γεννήθηκες. Να χαίρεσαι με τις προκλήσεις που σου τυχαίνουν μα πιο πολύ με εκείνες που γεννάς.

Δημιουργός είσαι και μένει να το αποδείξεις.

Και τελικά, είναι άλλο πράγμα ο σεβασμός και η προσαρμογή στους κοσμικούς ρυθμούς κι άλλο η υποταγή σε αυτούς.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr