Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δημιουργούν προβληματικές σχέσεις!

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δημιουργούν προβληματικές σχέσεις!

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να εμπλακούν σε προβληματικές σχέσεις

Γενικά, μια σχέση εκλαμβάνεται ως ιδανική, όταν έχει υγιή όρια, καλή επικοινωνία και τη δυνατότητα να επιλύονται ειρηνικά οι διαφορές του ζευγαριού. Παρόλα αυτά, έστω ασυνείδητα, κάποια συγκεκριμένα ζώδια μπορεί να αναζητούν σχέσεις που είναι δυσλειτουργικές από την αρχή, δηλαδή σχέσεις που η δυναμική τους δεν έχει καμία σταθερότητα, προκειμένου να διαρκέσει στο χρόνο.

Η δυσλειτουργία στην αισθηματική ζωή ενός ατόμου μπορεί να αφορά ένα θέμα που επιστρέφει ξανά και ξανά, είτε επειδή το άτομο είναι υπερβολικά εξαρτημένο από τον/την σύντροφο, είτε επειδή δεν διαθέτει την σωστή ικανότητα ή τη στρατηγική προκειμένου να επιλύει τις διαφορές.

Μερικά ζώδια, όπως για παράδειγμα η Παρθένος, έχουν πιο προσγειωμένη ματιά στην αναζήτηση συντρόφου. Συντάσσουν λίστα με τα υπέρ και τα κατά ενός υποψήφιου και πορεύονται αναλόγως. Εντούτοις, άλλα ζώδια ίσως να μην ξέρουν ποιος είναι ο τύπος του ανθρώπου που τείνει να δημιουργεί προβληματικές και αδιέξοδες σχέσεις, ώστε να είναι υποψιασμένα όταν κάνουν σχέση μαζί τους. Διάβασε πιο κάτω ποια ζώδια είναι πολύ πιθανό να δημιουργούν προβλήματα στη σχέση και να την οδηγούν σε αδιέξοδα:

ΛΕΩΝ

Μερικές σχέσεις τείνουν να είναι αρκετά σταθερές, με ελάχιστους καυγάδες και τις περισσότερες φορές τα προβλήματα αντιμετωπίζονται με επιτυχία. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και οι σχέσεις που ποτέ δεν ξέρεις τι απρόοπτα θα προκύψουν.

Ίσως αυτό να είναι το θέμα με τους Λέοντες. Συνήθως έχουν πρόβλημα με το να μη δημιουργούν κάποιο δράμα στις σχέσεις τους. Και είναι πολύ πιθανόν ο Λέων να μην είναι ο μόνος δραματικός μέσα στη σχέση. Γιατί τείνει να έλκει και να έλκεται από άτομα που επίσης δραματοποιούν τις καταστάσεις.

Λέοντα, την επόμενη φορά που θα θελήσεις να μαλώσεις με το ταίρι σου, πάρε μια βαθιά ανάσα και προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο. Το να μένεις ψύχραιμος μπορεί να βοηθήσει την κουβέντα σας να γίνει πιο παραγωγική και αποτελεσματική.

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι Ζυγός, ίσως να έχεις πρόβλημα στο να κρατήσεις την...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr