Τα 3 ζώδια που θα βάλουν όρια στη σχέση τους από την πρώτη στιγμή!

Τα 3 ζώδια που θα βάλουν όρια στη σχέση τους από την πρώτη στιγμή!

Θα ξεκαθαρίσουν τη θέση τους από την αρχή!

Ένα βασικό συστατικό για μια υγιή σχέση, είναι το να βρεις τρόπο να διατηρήσεις την ταυτότητά σου μέσα σε αυτήν. Ακούγεται αρκετά απλό, αλλά όταν βρίσκεσαι στον ενθουσιασμό που φέρνει μια νέα σχέση, είναι εύκολο να «αφομοιωθείς» ή να ταυτιστείς με τον νέο σου σύντροφο, βάζοντας στην άκρη την αυτοσυντήρηση και τα όρια. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να υποχωρήσεις και να επανεκτιμήσεις τις προσδοκίες σου. Εκτός αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που αναφέρονται παρακάτω, τα οποία είναι εξπέρ στο να βάζουν όρια στη σχέση τους από την αρχή.

Πρόκειται για τα ζώδια που γενικά στη ζωή τους συνηθίζουν να θέτουν πολύ σαφή όρια, οπότε μια νέα σχέση είναι κάπως απίθανο να τους κάνει να ξεχάσουν την προσωπική τους ανάγκη για προσωπικό χώρο και χρόνο. Συνήθως αργούν να εισέλθουν ουσιαστικά μέσα σε μία σχέση, εν μέρει επειδή δίνουν πολύ μεγάλη αξία στα όρια και θέλουν να σιγουρευτούν ότι αυτό θα γίνει σεβαστό, πριν αφήσουν κάποιον/α να εισέλθει ολοκληρωτικά στη ζωή τους.

Αν και ο καθένας από εμάς διαθέτει κάποια ικανότητα να αναδείξει τα προσωπικά του όρια, αυτά τα 3 ζώδια απλώς νιώθουν μεγαλύτερη σιγουριά αν τα καθορίσουν από την πρώτη μέρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος έχει κερδίσει τη φήμη ότι αρέσκεται (λιγουλάκι) στην κριτική, αλλά αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο ένα σύμπτωμα της ισχυρής του πεποίθησης ότι τα όρια χρειάζονται και στις σχέσεις. Ξέρει καλά τι χρειάζεται από μια σχέση, επειδή έχει ξοδέψει πολύ χρόνο για να το σκεφτεί. Μάλιστα, χάρη στον κυβερνήτη του Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, δεν έχει πρόβλημα να εκφράσει αυτές τις προσδοκίες του. Από τη μια πλευρά, μπορεί να σου φανεί κάπως δύσκολο να ακούς με άμεσο τρόπο τι περιμένει ο Παρθένος σε μια σχέση, από την άλλη, όμως, μπορείς πάντα να...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr