Αφροδίτη στον Υδροχόο: Σε αυτά τα ζώδια θα φέρει χρήματα και νέους έρωτες

Αφροδίτη στον Υδροχόο: Σε αυτά τα ζώδια θα φέρει χρήματα και νέους έρωτες

Δες αν και το δικό σου ζώδιο βρίσκεται στη λίστα!

Η Αφροδίτη, μόλις την 1η μέρα του Φεβρουαρίου, θα περάσει στον Υδροχόο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 25/2 κι έρχεται να ξεσηκώσει αρκετά ζώδια, αλλά και να προσφέρει δώρα τόσο στα ερωτικά τους, όσο και στα οικονομικά τους. Μπορεί να είναι λίγο... του γιατρού, αλλά η συμβολή της στη βελτίωση της ζωής κάποιων θα είναι σημαντική, αφού θα τους δείξει έναν άλλο τρόπο θεώρησης των πραγμάτων, οπότε έχουν κάθε λόγο να χαίρονται με τον ερχομό της.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει καλά σε όλους, ωστόσο, τα παρακάτω 4 ζώδια είναι πιο ευνοημένα από τα υπόλοιπα. Ποια είναι τα τυχερά;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι δυνατό να βρίσκεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σου και να μην το πανηγυρίσεις, κυρίως μετά απ' ό,τι έχεις περάσει και συνεχίζεις να περνάς με τον Άρη στον Σκορπιό; Εννοείται ότι είσαι από τους πιο ευνοημένους, αφού θα ξαναβρείς τον παλιό, καλό, τρελό και αγαπησιάρικο εαυτό σου, που δεν ανήκει πουθενά. Και στιλάκι θα αλλάξεις, ώστε να ξεχωρίσεις (ενίοτε και για να προκαλέσεις), και τα ειδυλλιάκια σου θα έχεις, και το ενδιαφέρον σου θα μετατοπίζεται από το ένα πρόσωπο στο άλλο, αν το βρεις βαρετό, χωρίς να χάσεις καθόλου χρόνο, αφού έτσι κι αλλιώς θα αρέσεις. Α, όλα κι όλα, πολύ ωραίο δωράκι για τα Χριστούγεννα σου έλαχε.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr