Αυτά τα 4 ζώδια παίρνουν τα πράγματα ως δεδομένα

Αυτά τα 4 ζώδια παίρνουν τα πράγματα ως δεδομένα

Δεν εκτιμούν εύκολα όλα όσα έχουν.

Λίγοι είναι αυτοί οι άνθρωποι -είναι η αλήθεια- που πραγματικά εκτιμούν ακόμα και τις μικρότερες ή τις πιο απλές χαρές της ζωής. Οι περισσότεροι τα βλέπουν όλα ως… δεδομένα, πρόσωπα ή καταστάσεις και συνήθως τα εκτιμούν, μόνο όταν τα χάσουν.

Τότε είναι που πραγματικά αντιλαμβάνονται τι είχαν… Λίγο πιο κάτω, θα κάνουμε μια αναφορά στα τέσσερα ζώδια που σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα θεωρούν τις καταστάσεις ή τα πράγματα "στανταράκια" στην ζωή τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος έχει την εντύπωση ότι ο ίδιος είναι ένα δώρο στην ανθρωπότητα. Ότι του αξίζουν τα ωραία αντικείμενα στην ζωή και ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με ευγένεια όπως και να έχουν τα πράγματα.

Θεωρεί λοιπόν δεδομένη την όποια καλή και σωστή συμπεριφορά απέναντί του ή το γεγονός ότι του αξίζουν όχι μόνο όσα αποκτήματα έχει στην ζωή του, αλλά και ακόμα περισσότερα. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι δε σταματά να θέλει κι άλλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος -ως γνωστόν- έχει ένα σύνδρομο ανωτερότητας. Θεωρεί ότι είναι καλύτερη σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους και ότι οι άλλοι θα πρέπει να λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους την άποψή της, να της κάνουν τα χατίρια και να τη θεωρούν αλάνθαστη.

Σχεδόν σπάνια αναγνωρίζει τις γνώμες των άλλων ή τις προσπάθειές τους. Εννοείται ότι νιώθει ότι καλώς κρίνει τα τους πάντες και τα πάντα κι οι άλλοι στάνταρ δε θα πρέπει να της φέρουν κάποια αντίρρηση, να διαφωνήσουν ή να την αμφισβητήσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr