Τα 4 ζώδια που είναι συνεχώς με το παράπονο στο στόμα

Τα 4 ζώδια που είναι συνεχώς με το παράπονο στο στόμα

Εκτός από αυτόν που φαντάζεσαι... υπάρχουν κι άλλοι

Τα ζώδια αυτά δεν σταματά να μιρλίζουν. Νύχτα και μέρα, το μόνο που κάνουν είναι να παραπονιούνται είτε για κάτι εντελώς ασήμαντο, είτε για κάτι σοβαρό. Δεν έχει καμία σημασία. Αν δεν γκρινιάζουν, νιώθουν ότι δεν… αναπνέουν. Η μίρλα είναι μέρος της ζωής τους και δεν μπορούν με τίποτα να την αποβάλλουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φυσικά και τον περίμενες πρώτο στην λίστα. Η αλήθεια είναι ότι για την πρωτιά κοντράρεται επάξια με την Παρθένο, αλλά γι’ αυτή θα μιλήσουμε παρακάτω. Ο Καρκίνος είναι ο κλασσικός γκρινιάρης. Ο μόνιμα παραπονεμένος.

Ποτέ δεν νιώθει απόλυτη ικανοποίηση ή χαρά. Όλο κάτι στραβώνει και τον χαλάει. Δεν μπορεί να απολαύσει την ζωή του όπως θα έπρεπε και προφανώς κάνει και την ζωή των γύρω του δύσκολη, καθώς πρέπει να ανέχονται την μίρλα του που δεν έχει τελειωμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεύτερη, αλλά θα μπορούσε εύκολα να πάρει την πρωτιά και να κόψει το νήμα στον Μαραθώνιο γκρίνιας και παραπόνων είναι η Παρθένος. Μιλάμε για το ζώδιο που δεν είναι ποτέ ικανοποιημένο με τίποτα. Σε όλα βρίσκει ελαττώματα και πάντα έχει έναν λόγο για να γκρινιάζει...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr