Το ήξερες; Αυτά είναι τα 4 ζώδια που «ανθίζουν» όταν είναι εκτός σχέσης...

Το ήξερες; Αυτά είναι τα 4 ζώδια που «ανθίζουν» όταν είναι εκτός σχέσης...

Τέσσερα ζώδια που περνούν και... μόνοι τους καλά και τα καταφέρνουν καλύτερα σε όλους τους τομείς!

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν βαθιά στη δοξασία του ζευγαρώματος. Αν δηλαδή έχεις ταίρι και είσαι ζευγαρωμένος –είτε εκτός είτε εντός γάμου– τότε θεωρείσαι «ολοκληρωμένος» άνθρωπος και κυρίως δεν ανήκεις στην κατηγορία των singles, δηλαδή των… μαγκούφηδων. Όλα καλά ως εδώ. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ανάγκη του καθενός να βρει το ταίρι του. Η έρευνα όμως έχει αποδείξει ότι οι λεγόμενοι singles έχουν κάποια πλεονεκτήματα σε σχέση με τους ζευγαρωμένους, τα οποία δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

Πράγματι, η εποχή που είσαι μόνος/η μπορεί να αποδειχτεί μια από τις πιο γεμάτες και δημιουργικές στη ζωή σου. Είναι η εποχή που έχεις την ελευθερία να κάνεις ό,τι θέλεις, όποτε το θέλεις. Έχεις επίσης την ευκαιρία να γνωρίσεις τον εαυτό σου με τρόπο που δεν θα μπορούσες ποτέ αν βρισκόσουν μέσα σε σχέση. Είναι η εποχή που νιώθεις ότι σου προσφέρονται όλες οι δυνατότητες που υπάρχουν στη γη και εσύ μπορείς να επιλέξεις.

Θεωρητικά όλοι μπορούν να βιώσουν κάτι ανάλογο. Δηλαδή, μια χρονική περίοδο, πριν ή μετά από μια σχέση, κατά την οποία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν εμπειρίες, που μόνο ένας/μία single μπορεί να βιώσει. Αστρολογικά, έχει παρατηρηθεί ότι υπάρχουν κάποια ζώδια που έχουν μεγαλύτερη έφεση στη… μοναχική ζωή από τα υπόλοιπα. Τα ζώδια αυτά δεν έχουν αποκλείσει από τις επιλογές τους την ερωτική ή συντροφική ζωή, απλώς, όταν βρεθούν εκτός σχέσης, οι δυνατότητές τους εκτινάσσονται και ο χαρακτήρας τους αποκτά την πιο γνήσια έκφρασή του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να κάνει τόσο πολύ… περισσότερα πράγματα!

Ένας Παρθένος έχει τόσες πολλές δουλειές στη λίστα του και τόσα σχέδια μέσα στο μυαλό του, που είναι πολύ πιθανό να απολαμβάνει την ευτυχή συγκυρία να είναι… μόνος. Χωρίς μια σχέση για να ανησυχεί, είναι τόσο πιο εύκολο να εκπληρώσει όλους τους στόχους του. Μπορεί να σηκωθεί στις 6 το πρωί για να κάνει γιόγκα ή τρέξιμο και μετά να καταπιαστεί με ένα σωρό δραστηριότητες που θα του πάρουν όλη τη μέρα. Έχει ο/η Παρθένος χρόνο για να μένει ξύπνιος ως το πρωί και να ψιθυρίζει γλυκόλογα στο αυτί του/της αγαπημένου/ης του; Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι είναι τόσο… δύσκολος στην επιλογή του/της υποψήφιου συντρόφου του, που κανείς δεν είναι αρκετά καλός/ή, ώστε να έχει την απόλυτη έγκρισή του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα κάνει όλα όσα επιθυμεί, χωρίς κανέναν περιορισμό!

Ο Τοξότης εκ φύσεως έχει πάντα στραμμένο το βλέμμα του προς την επόμενη περιπέτεια, οπότε το να είναι «δεμένος» μέσα σε μια σχέση δεν ακούγεται και ως η πιο ελκυστική ιδέα. Δεν θέλουμε να πούμε ότι δεν είναι ρομαντικό ζώδιο, απλώς είναι τόσο ελεύθερο πνεύμα που πράγματι δεν νιώθει την ανάγκη ή την επιθυμία να θυσιάσει την περιπετειώδη και… πικάντικη ζωή του για το χατίρι μιας σχέσης. Προτιμάει να συναντιέται με πλήθη από ενδιαφέροντες ανθρώπους, να ταξιδεύει στα πιο απομακρυσμένα μέρη του κόσμου και να έχει την ευελιξία ώστε να είναι διαθέσιμος για αυθόρμητες εξερευνήσεις, οπουδήποτε παρουσιαστεί η ευκαιρία.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr