Ζώδια: Αυτά πρέπει να περιμένουν χρήματα και νέους έρωτες...

Ζώδια: Αυτά πρέπει να περιμένουν χρήματα και νέους έρωτες...
Astrology.gr

Ζώδια: Αφροδίτη στην Παρθένο και θα προκύψουν ζώδια που θα ευνοηθούν στον οικονομικό και τον ερωτικό τομέα. Ποια είναι αυτά; 

Η Αφροδίτη, στις 22/7 μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου όπου και θα παραμείνει έως τις 16/8, δίνοντας τη δυνατότητα σε αρκετά ζώδια να πετύχουν πράγματα που είναι πρώτα στη λίστα προτεραιοτήτων τους, να αγγίξουν τα υψηλά τους στάνταρ και να βάλουν σε τάξη την ερωτική και οικονομική τους ζωή, μέσα από λίγες αλλά αξιόλογες ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν.

Τα παρακάτω ζώδια όμως θα σταθούν πιο τυχερά με την Αφροδίτη στην Παρθένο! Ας δούμε ποια είναι αυτά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει πρωταγωνιστή/α της περιόδου, στρέφοντας το ενδιαφέρον όλων πάνω σου άκοπα κι αβίαστα. Εκτός του ότι θα σου δώσει μια μοναδική ευκαιρία να αναδείξεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου, να βγάλεις τη γοητεία σου και να κερδίσεις τις εντυπώσεις, θα καταφέρεις να πετύχεις και αρκετά από αυτά που είχες βάλει σαν στόχο, ώστε να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή.

Εννοείται ότι θα έχεις και τα τυχερά σου, μέσα από καινούργιες γνωριμίες, ίσως, μάλιστα, δημιουργήσεις και μια σχέση, αν είσαι ελεύθερος, η οποία θα ανταποκρίνεται στα στάνταρ ή -τουλάχιστον- θα συγκεντρώνει πολλά από τα κριτήρια που έχεις θέσει!

Το κυνήγι της τελειότητας θα αποφέρει αποτελέσματα και στην εμφάνισή σου, αφού με μια αλλαγή σου θα γίνεις περιζήτητος/η. Επιπλέον, θα καταφέρεις να κάνεις συμφέρουσες συνεργασίες ή να καλυτερεύσεις τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους γύρω σου και κυρίως με τον/η σύντροφό σου.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη μπαίνει στον 2ο οίκο σου και αυτόματα θα αλλάξει η οικονομική και συναισθηματική σου διαχείριση. Τώρα θα κάνεις το "κουμάντο" σου! Το να σκορπάς χρήματα για να εντυπωσιάσεις ή για προσωρινές απολαύσεις θα σταματήσει, καθώς θα νιώθεις πολύ πιο ασφαλής και σίγουρος με τον εαυτό σου και δε θα χρειαστείς "ενέσεις αυτοπεποίθησης".

Τα κριτήριά σου θα γίνουν πιο αυστηρά, θα προσέχεις περισσότερο τις λεπτομέρειες και αυτό που θα σε ενδιαφέρει είναι η ποιότητα και όχι η βιτρίνα. Η κάλυψη των πρακτικών αναγκών σου θα γίνει κύριο μέλημά σου και εκεί θα πάρεις σημαντικές βοήθειες, ενώ θα ξεψαχνίσεις συμφωνίες ή επενδύσεις για να βρεις τις πιο συμφέρουσες.

Το "σήμερα" δε θα σε ενδιαφέρει τόσο, όσο το τι θα αποφέρει στην πορεία το οτιδήποτε κάνεις. Θα είσαι επιλεκτικός και με τα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν, ψάχνοντας (και βρίσκοντας) αυτό που, εκτός του ότι θα σε ελκύει, θα έχει και περιεχόμενο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου, εκτός του ότι θα σε κάνει πιο δημιουργικό, επιφέρει σημαντική βελτίωση στην ερωτική σου ζωή. Θα θέλεις για τον εαυτό σου τα καλύτερα, θα προσέχεις και την παραμικρή λεπτομέρεια και θα δίνεις βάση στις ουσιαστικές επαφές, με άτομα που συνδυάζουν εμφάνιση και μυαλό ή τουλάχιστον να ταυτίζονται σε αντιλήψεις με τις δικές σου.

Οι εφήμερες αγάπες δεν θα είναι του γούστου σου, θα είσαι αρκετά προσγειωμένος και θα θα κοιτάς το μετά και τι θα σου μείνει, καθώς ξέρεις ότι καλός είναι ο έρωτας, αλλά στην πράξη κρίνονται όλα. Σίγουρα, οι κατακτήσεις σου θα είναι αρκετές, αφού θα εκπέμπεις σοβαρότητα και συνέπεια, γι' αυτό δε θα δυσκολευτείς να βρεις αυτόν/η που θεωρείς ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τα θέλω σου, οπότε ένας δεσμός είναι προ των πυλών.

Με το ταίρι σου, αν έχεις, ενδέχεται να βάλετε ένα πρόγραμμα για να καταφέρετε κάτι, ακόμα και την απόκτηση ενός παιδιού, αν δεν έχετε. Αν έχεις, θα περάσεις όμορφο και ποιοτικό χρόνο μαζί του!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr