Ζώδια: Αυτοί είναι οι πιο σέξι άντρες του ζωδιακού κι εκείνοι οι πιο... ξενέρωτοι!

Ζώδια: Αυτοί είναι οι πιο σέξι άντρες του ζωδιακού κι εκείνοι οι πιο... ξενέρωτοι!

Ζώδια: Φημίζονται ως οι πλέον σέξι άνδρες, υπάρχουν όμως και άλλοι που δείχνουν και είναι ξενέρωτοι.

Βέβαια, το αν είναι σέξι κάποιος ή ξενέρωτος θα το κρίνουν οι γυναίκες, που έχουν τον πρώτο αλλά και τον τελευταίο λόγο. Έτσι δεν είναι το σωστό;

Ποιον βλέπουν και τις αναστατώνει και σε ποιον παραμένουν απαθείς; Εμείς τις ρωτήσαμε και αυτές απάντησαν και μάλιστα αιτιολόγησαν και την άποψή τους. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν εκπλήξεις, αλλά, σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα δεν είναι πολύ διαφορετικό απ' αυτό που φαντάζεσαι. Ας δούμε, λοιπόν, τι αποφάσισαν!

ΟΙ ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έντονη τάση του για ανεξαρτησία αλλά και το ότι δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να ζευγαρώσει τον φέρνει στην πρώτη θέση των... ξενέρωτων. Επίσης, το καλό σεξ χρειάζεται και συναίσθημα, κάτι που συχνά λείπει από τον κύριο αυτό!

ΟΙ ΠΙΟ ΣΕΞΙ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νόμιζες ότι ο Σκορπιός θα ήταν ο πρώτος της λίστας των πιο σέξι αντρών; Κι όμως! Βγάζει έντονη σεξουαλικότητα, πάθος, αισθησιασμό, είναι και λίγο brutal στο κρεβάτι, τι του στέρησε την πρωτιά; Το ότι είναι ή του ύψους ή του βάθους. Ή θα δείξει όλα αυτά τα στοιχεία και θα κάνει τις γυναίκες να παραμιλήσουν ή θα φαίνεται εντελώς αδιάφορος για το σεξ. Μην ξεχνάμε ότι το πολύ μυστήριο κουράζει!

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτός είναι ο πιο σέξι άντρας του ζωδιακού! Και είναι ό,τι φαίνεται! Ο γιος της Αφροδίτης με τη στιβαρή κορμοστασιά και το πονηρό ύφος εμπνέει για νύχτες γεμάτες αισθησιασμό, ηδονή και έρωτα! Κι η αλήθεια είναι ότι για οτιδήποτε άλλο μπορεί να βαριέται στο σεξ όμως δίνει ρεσιτάλ, αφού χαρακτηρίζεται και από ποσότητα και από ποιότητα! Μπράβο Ταύρε!

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια στο Astrology.gr