Δείτε πώς ντύνεται αυτή η χορεύτρια για να βγάλει το κατοικίδιό της βόλτα (video)

 Δείτε πώς ντύνεται αυτή η χορεύτρια για να βγάλει το κατοικίδιό της βόλτα (video)

Αν της αρέσει, εμείς να πούμε όχι;

Τα περιοριστικά μέτρα για να σταματήσει η εξάπλωση του κορονοϊού, έχουν επηρεάσει όλο τον πλανήτη. Μένουμε σπίτι και προσπαθούμε να περάσουμε το χρόνο μας ευχάριστα και να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν.

Αυτό κάνει και η Κλερ Μίρντον που ζει στην Κορνουάλη. Η 40χρονη χορεύτρια, φτιάχνει τη διάθεσή της, αλλά και των φαν της, ανεβάζοντας βίντεο με τη βόλτα που βγάζει το σκύλο της. Όχι, δεν είναι αυτό το αστείο, αλλά τα ρούχα που φοράει.

Η Μίρντον επιλέγει κάθε ημέρα και άλλη στολή - τις φτιάχνει μόνη της - και ο σύζυγός της, Έινταν, τραβάει σε βίντεο τις εμφανίσεις της.

«Είχα στείλει μια φωτογραφία σε φίλους μου και ένας μού είπε "στοιχηματίζω ότι δεν βγαίνεις έτσι έξω!". Τότε είπα "γιατί όχι;"», σχολίασε σχετικά.

Αφού είδε ότι υπήρχε ανταπόκριση από το πρώτο βίντεο, είπε να συνεχίσει να το κάνει, για να προσφέρει μια στιγμή γέλιου σε όσους δεν νιώθουν καλά.

«Για μένα, η ψυχική υγεία είναι τόσο σημαντική, όσο και η σωματική. Μπορείς να έχεις ένα υπέροχο σώμα, αλλά αν το κεφάλι σου είναι γεμάτο αρνητικότητα, τότε δεν είσαι υγιής», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.