Θα μείνετε λίγο... άφωνοι! Αυτή η γυναίκα έχει το μεγαλύτερο στόμα στον κόσμο

Θα μείνετε λίγο... άφωνοι! Αυτή η γυναίκα έχει το μεγαλύτερο στόμα στον κόσμο

Από το TikTok στο... Γκίνες βρέθηκε μια 31χρονη, η οποία έχει το μεγαλύτερο στόμα στον κόσμο, με το άνοιγμά του να είναι απλά απίστευτο.

Η Σαμάνθα Ράμσντελ έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 50 εκατ. views στο TikTok, χάρη σε βίντεο όπου έδειχνε στους followers της πόσο πολύ μπορούσε να ανοίξει το στόμα της.

Η 31χρονη εξηγεί ότι αρχικά άνοιξε τον λογαριασμό της στο TikTok γιατί βαριόταν αλλά πολύ σύντομα έγινε viral, με τους απανταχού χρήστες των social media να εντυπωσιάζονται από την ευρύχωρη στοματική της κοιλότητα.

Ένας follower της την ενθάρρυνε να δηλώσει συμμετοχή στα ρεκόρ Γκίνες. Έτσι πήγε σε έναν οδοντίατρο για να γίνουν οι επίσημες μετρήσεις ενώπιον του εκπρόσωπου του βιβλίου των ρεκόρ Γκίνες. Η οδοντίατρος Δρ Έλκε Τσόινγκ μέτρησε το στόμα της Σαμάνθα και διαπίστωσε ότι το μέσο άνοιγμα φτάνει τα 6,52 εκατοστά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά το γεγονός ότι σήμερα η 31χρονη νιώθει πολύ περήφανη να δείχνει το τεράστιο στόμα της στο TikTok, κάποτε αυτή η ιδιαιτερότητά τής προκάλεσε μεγάλο πόνο.