Το ζεϊμπέκικο που πόσταρε ο Τσαλίκης και συγκίνησε το πανελλήνιο (vid)

Το ζεϊμπέκικο που πόσταρε ο Τσαλίκης και συγκίνησε το πανελλήνιο (vid)

O Στράτος, αστυνομικός στο επάγγελμα, που τραυματίστηκε σοβαρά σε καταδίωξη με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ξαναπερπατήσει, συγκλόνισε με το ζεϊμπέκικο του όλη την Ελλάδα

Ο Στράτος βρέθηκε σε γάμο το Σαββατοκύριακο και το κινητικό του πρόβλημα δεν τον εμπόδισε από το να χορέψει ζεϊμπέκικο και να στείλει ένα μήνυμα σε όλους. Ο Γιώργος Τσαλίκης, που τραγουδούσε στο γλέντι, είναι αυτός που πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το σχετικό στιγμιότυπο.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη:

«Απαγορεύεται ο χορός!

Κι όμως αυτός ο χορός είναι νόμιμος. Γιατί ο Στράτος (Αστυνομικός που καθηλώθηκε σε αμαξίδιο μετά από τραυματισμό σε καταδίωξη) δε σηκώθηκε. Το σώμα του δε μπορεί να σηκωθεί. Μπορεί όμως η ψυχή του. Και χόρεψε ζεϊμπέκικο αντρικό, βαρύ και μάγκικο. Του άντρα που ξέρει πότε και γιατί θα χορέψει τη ζεϊμπεκιά του. Σοβαρός μετρημένος και απόλυτος κυρίαρχος του εαυτού του χόρεψε με λεβεντιά!

Στράτο σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να ανεβάσω αυτό το βίντεο, πιστεύω θα δώσεις δύναμη σε πολλούς όπως έδωσες σε μένα! Κι αυτό που σου είπα στο γράφω κιόλας! Δε θα σε ξεχάσω φίλε ποτέ! Καλή συνέχεια και τα λέμε μάγκα μου!» έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης.