Ίλιγγος από τις τιμές στο νέο εστιατόριο του Salt Bae - Η απόδειξη που προκαλεί εγκεφαλικό

Ίλιγγος από τις τιμές στο νέο εστιατόριο του Salt Bae - Η απόδειξη που προκαλεί εγκεφαλικό

Αν και οι τιμές του Τούρκου σεφ Salt Bae είναι γνωστό πως είναι ανεβασμένες στα ύψη, ωστόσο κάποιοι συνεχίζουν να εκπλήσσονται από τα ποσά που καλούνται να πληρώσουν.

Την ευκαιρία να ξοδέψουν όλα τους τα χρήματα για μια μπριζόλα έχουν πλέον και οι Βρετανοί, καθώς ο Τούρκος σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστός ως Salt Bae, άνοιξε το νέο του εστιατόριο στο Λονδίνο. Αν και είναι γνωστές οι «τσουχτερές» τιμές του σεφ που έχει γίνει διάσημος για τον τρόπο που αλατίζει το κρέας, οι Βρετανοί εξεπλάγησαν με τα αστρονομικά ποσά που καλούνται να πληρώσουν στο «Nusr-Et Steakhouse» στο Park Tower Hotel.

Viral έχει γίνει η απόδειξη ενός πελάτη ο οποίος έδωσε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2.115 ευρώ (1.812 λίρες) για να δειπνήσει στο ολοκαίνουργιο εστιατόριο. Μεταξύ άλλων, η παρέα έδωσε 734 ευρώ για την μπριζόλα Tomahawk με φύλλα χρυσού, 51 ευρώ για τέσσερα Red Bull και πάνω από 10 ευρώ για μία Κόκα Κόλα! Όπως ήταν φυσικό, οι χρήστες του Twitter ξέσπασαν αναφέροντας ότι με 740 ευρώ μπορεί να αγοράσει κάποιος ένα αεροπορικό εισιτήριο για την Τουρκία. Κάποιος άλλος σχολίασε χιουμοριστικά: «Ξόδεψαν ολόκληρο το τραπεζικό μου υπόλοιπο σε μια νύχτα».