Η ψευδαίσθηση που θα τρελάνει το μυαλό σου! Πού πάει η γάτα

Η ψευδαίσθηση που θα τρελάνει το μυαλό σου! Πού πάει η γάτα

Viral έχει γίνει μία οπτική ψευδαίσθηση με μία γάτα που... ανεβαίνει ή κατεβαίνει τα σκαλιά.

Μία νέα οπτική ψευδαίσθηση έχει γίνει viral και τρελαίνει τους χρήστες των social media, με τον διαδικτυακό πόλεμο να ξεσπά και αιτία είναι μία γάτα.

Η γάτα που βλέπετε στις σκάλες, ανεβαίνει ή κατεβαίνει;

Η οπτική ψευδαίσθηση αυτή που απεικονίζει μια γάτα θα μπορούσε να αποκαλύψει περισσότερα για την πραγματική σας προσωπικότητα, ισχυρίζεται ένα τεστ που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Minds Journal .

Οι ψυχολόγοι ζητούν από τους αναγνώστες να δουν την κατεύθυνση στην οποία πορεύεται η γάτα και ισχυρίζονται πως η απάντησή σας έχει να πει κάτι πολύ σημαντικό για τον εσωτερικό κόσμο σας.

Σύμφωνα με τους Aμερικανούς ψυχολόγους, η πλευρά που βλέπετε τη γάτα να περπατά, δείχνει την προσέγγισή σας για τη ζωή.

Αν παρατηρείτε μια γάτα να ανεβαίνει τις σκάλες τότε το πιθανότερο είναι ότι έχετε μια αισιόδοξη άποψη για τη ζωή. «Βλέπετε δυνατότητες και ευκαιρίες για ανάπτυξη όπου κι αν κοιτάξετε», σύμφωνα με το άρθρο του Minds Journal. «Το μυαλό σας έχει εκπαιδευτεί να βρίσκει τρόπους για να ανεβαίνετε ψηλότερα στη ζωή σας, να κατακτάτε συνεχώς κορυφές».

«Υπάρχουν ξεκάθαρα σημάδια φιλοδοξίας μέσα σας και κανείς, εκτός από τον εαυτό σας, δεν μπορεί να σας εμποδίσει από το να πάτε καλύτερα στη ζωή.

Αν είδατε τη γάτα να κατεβαίνει τις σκάλες, τότε έχετε μια απαισιόδοξη και σκεπτικιστική προσωπικότητα. «Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις μπορεί να βασίζεται σε αρνητικές εμπειρίες που είχατε στη ζωή σας ή λόγω του είδους των ανθρώπων που έχετε γνωρίσει στο παρελθόν η άποψή σας για τη ζωή στράφηκε προς την αρνητική πλευρά της», σύμφωνα με το άρθρο του Minds Journal.

«Αυτό σημαίνει ότι δεν εμπιστεύεστε εύκολα, υπολογίζετε πριν δεσμευτείτε και είστε επιφυλακτικοί με άτομα που σας φέρονται πολύ γλυκά. «Μπορεί όμως, απλά, να είναι ο τρόπος της άμυνά σας για να αντιμετωπίζετε τον κόσμο. Είστε πραγματικά οξυδερκείς και προσεκτικοί στις συναλλαγές σας, κάνοντας πάντα δεύτερες σκέψεις καθιστώντας σχεδόν αδύνατο το γεγονός του να σας εξαπατήσουν».