Άγνωστη, κρυφή και πανέμορφη - Η παραλία 1 ώρα από την Αθήνα

Άγνωστη, κρυφή και πανέμορφη - Η παραλία 1 ώρα από την Αθήνα

Βρίσκεται σε νησί μία ανάσα από την Αττική. Αυτή η παραλία θα σας αφήσει άφωνους.

Μία ώρα με το πλοίο από την Αθήνα βρίσκεται το νησί της Αίγινας. Αν και πολλοί το θεωρούν ως το νησί της μονοήμερης, ωστόσο, οι εκπλήξεις που κρύβει θα σας μαγέψουν.

Μία τέτοια έκπληξη είναι και η παραλία των... ερωτευμένων στην περιοχή Λιβαδάκι.

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό τοπίο που χαρακτηρίζεται από γαλήνια ησυχία που προσφέρει σε όσους την επισκέπτονται μιας και είναι σχετικά άγνωστη στο ευρύ κοινό και από τα εκπληκτικά πεντακάθαρα νερά που προσφέρονται για ατελείωτες βουτιές.

Ο κόλπος στο Λιβαδάκι σχηματίζει από ψηλά μια απόλυτη γαλάζια - Σμαραγδένια καρδιά που όμοια του δεν συναντάμε αλλού στην Ελλάδα και κάλλιστα αυτός ο κόλπος θα μπορούσε να αποτελεί από εδώ και στο εξής εναν top προορισμό για τους απανταχού ερωτευμένους.

Αξίζει να αναφερθεί πως όσοι θέλουν να δουν αυτή τη γαλάζια καρδιά με τα μάτια τους δεν χρειάζονται απαραίτητα την χρήση ενός drone καθώς αν σταθούν στο άκρο "Πενήντα Βράχια" που βρίσκεται στο ύψωμα δίπλα στην παραλία θα μπορούν να δουν αυτό το θέαμα με τα ίδια τους τα μάτια καθώς και να απολαύσουν γιατί όχι και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα που προσφέρει η περιοχή.