Η ωραιότερη πισίνα του κόσμου βρίσκεται στην Ελλάδα

Η ωραιότερη πισίνα του κόσμου βρίσκεται στην Ελλάδα

Κι όμως αυτή την πισίνα δεν την γνωρίζουν πολλοί. 

Η ωραιότερη πισίνα της Ελλάδας δεν βρίσκεται ούτε στην Σαντορίνη, ούτε στην Μύκονο ούτε σε κάποιο άλλο μέρος της πατρίδας μας που ίσως νομίζετε.

Για την ακρίβεια η ομορφότερη πισίνα του κόσμου ίσως μιας και μιλάμε για ένα πραγματικό έργο τέχνης ανεκτίμητης αξίας, βρίσκεται μόλις 850 μέτρα από τον διάσημο Ισθμό της Κορίνθου αλλά παραμένει σχεδόν εντελώς άγνωστη.

Συγκεκριμένα, δεν υπήρχε καν αναφορά σε αυτή ούτε στο Google Maps, αν και πλέον προτέθηκε από την ομάδα «Up Stories». Χρονολογείται περίπου 2.000 χρονών και μπορεί να σας ακούγεται ως απίστευτο αλλά ναι, ήταν και θερμαινόμενη. Δεν ήταν δα και κάνας τυχαίος ο άνθρωπος που την απολάμβανε μιας και αναφερόμαστε στον Βασιλιά Νέρωνα, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που επιχείρησε την διάνοιξη του Ισθμού της Κορίνθου.

Η ομορφιά του ψηφιδωτού πυθμένα της κυριολεκτικά κόβει την ανάσα με την απαράμιλλη ομορφιά της και σίγουρα αξίζει όλοι να την επισκεφθείτε και να θαυμάσετε αυτόν τον άγνωστο θησαυρό της πατρίδας μας από κοντά. Δείτα όμορφα πλάνα που κατέγραψε η ομάδα «Up Stories».