Η πιο viral βουτιά για φέτος έγινε στη Ρόδο - 85χρονος πηδά από μεγάλο ύψος

Η πιο viral βουτιά για φέτος έγινε στη Ρόδο - 85χρονος πηδά από μεγάλο ύψος

Viral στα social media έγινε ένας υπερήλικας που αψήφησε βαρύτητα και κινδύνους και έκανε μοναδικό ρεσάλτο από βατήρα. 

Ο περίπου 85 ετών κύριος κατάφερε να γίνει viral στα social media βουτώντας από το Τραμπολίνο της Ρόδου κόβοντας την ανάσα των λουόμενων. Το βίντεο με την τολμηρή βουτιά του υπερήλικα αναρτήθηκε στο Instagram και έχει ξεπεράσει το 1,2 εκατ. likes.

«Την τελευταία μας μέρα στην Ελλάδα, αυτός ο κύριος (πιθανόν στα 80 του) κολύμπησε και σιγά - σιγά ανέβηκε στον ψηλό βατήρα. Με κομμένη την ανάσα όλη η παραλία τον παρακολουθούσε καθώς έριχνε μια ματιά στο καταγάλανο πέλαγος πριν βουτήξει. Για να σας δώσουμε το πλαίσιο, πρόκειται για μία κατασκευή από τσιμέντο περίπου 6 μέτρων στη μέση της θάλασσας. Κολύμπησε 5 λεπτά κόντρα στο κύμα. Ανέβηκε τα 30 απότομα σκαλιά μέχρι την κορυφή και βούτηξε δίνοντας μας το τέλειο 10άρι. Επέστρεψε στην ακτή έπειτα από ακόμη ένα 5λεπτο κολύμπι.

Μια όμορφη αγνή στιγμή που απαθανάτισε ο @mrjesserose που άγγιξε την ψυχή μου και με έκανε να αναρωτηθώ για αυτόν τον κύριο και το μάντρα της ζωής του.

Ζήσε την περιπέτεια! Ο νεότερος εαυτός σου είναι πάντα μέσα σου. Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείς, παρά ο εαυτός σου. Το να φοβάσαι το αναπόφευκτο είναι μάταιο. Ζήσε, λοιπόν, τη ζωή», γράφει ο χρήστης που τράβηξε το βίντεο.

https://www.instagram.com/p/CgCZ10MD6z5