Μπορείς και εσύ να βάψεις τα μαλλιά σου με Nutella! (video)

Και όμως αυτό κάνει ένα κομμωτήριο! 

Σε αυτό το κομμωτήριο βάφουν τα μαλλιά των πελατών τους με Nutella και άλλα είδη γλυκών. Όχι δεν πρόκειται για πλάκα, αλλά για ένα γεγονός πέρα ως πέρα αληθές!

Το εν λόγω σαλόνι ομορφιάς βρίσκεται στο Μπεϊρούτ του Λίβανου και ονομάζεται Abed & Samer Salon. Αυτό που κάνει, είναι να παίρνει όλα τα αγαπημένα σας γλυκά και να τα μετατρέπει σε τέλειες αποχρώσεις για το τριχωτό της κεφαλής.

Η τεχνική που χρησιμοποιούν εκεί (φαίνεται) σχετικά απλή, αφού αυτό που κάνουν για να πετύχουν π.χ. μια καστανή απόχρωση, είναι να πάρουν μια ποσότητα Nutella και να την αναμείξουν με συμπυκνωμένο γάλα και προφανώς κάποιο είδος βαφής. Όσο για τα αποτελέσματα, δείχνουν τουλάχιστον εξαιρετικά, στις εικόνες του βίντεο που ακολουθεί.

Όπως λένε οι ίδιοι οι κομμωτές που δουλεύουν με αυτήν την τεχνική, αποτελεί μια καλή εναλλακτική βαφής μαλλιών, χωρίς χημικά που τα καταστρέφουν, ενώ τα έλαια που έχει η Nutella τα θρέφουν και τα κάνουν να φαίνονται αξιοζήλευτα λαμπερά.

Η συγκεκριμένη βαφή κρατάει δυστυχώς μόνο για δυο εβδομάδες, αν όμως βρεθείτε ποτέ στο Μπεϊρούτ, δοκιμάστε τη. Θα είναι μια μοναδική εμπειρία!