Το… φαινόμενο Unboxholics έκανε πανικό στην Αθήνα! (videos)

Ανατριχιαστική στιγμή όταν έσβησαν τα φώτα, με τον Αλέκο Καρπά να δακρύζει

Του Κώστα Σκορδούλη,

Πρόκειται για μια οικογένεια φαινόμενο. Ναι, περί οικογένειας πρόκειται, καθώς οι αδελφοί Καρπά και η παρέα τους δεν είναι απλά τα... αφεντικά και οι υπάλληλοι αντίστοιχα των Unboxholics, αλλά μια μεγάλη -κυριολεκτικά- οικογένεια.

Το φαινόμενο Unboxholics υπάρχει 6 χρόνια στο ελληνικό διαδίκτυο, με χιλιάδες κόσμο να τους ακολουθεί σε Social Media και Twitch. Σε κάθε event που κάνουν, ο χώρος γεμίζει ασφυκτικά από κόσμο διαφόρων ηλικιών και η τελευταία απόδειξη αγάπης από τον... λαό τους, ήταν το απόγευμα της Κυριακής (18/3).

Οι Σάκης και Αλέκος Καρπάς μαζί με την μεγάλη ομάδα τους, άφησαν για λίγο την Αριδαία και ήρθαν για πρώτη φορά στην Αθήνα κάνοντας ένα μοναδικό event που θα θυμούνται και θα θυμόμαστε για πάντα.

Ο κόσμος γέμισε την Ιερά Οδό, ενώ και έξω από το κτήριο υπήρχες άλλος τόσος κόσμος που δεν κατάφερε να μπει. Τα tech παιδιά της διπλανής πόρτας έδωσαν μια μοναδική παράσταση για 4 ώρες (!), που θα ζήλευαν ακόμα και ηθοποιοί και τραγουδιστές.

Αυτό που θα μείνει όμως για πάντα χαραγμένο στο μυαλό όσων βρέθηκαν στην Ιερά Οδό, ήταν η στιγμή έσβησαν τα φώτα για λίγο στο χώρο. Τότε το κοινό φώτισε κυριολεκτικά με τα κινητά του την αίθουσα, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα των Unboxholics. Ο Αλέκος Καρπάς δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, με το στιγμιότυπο να είναι πραγματικά ανατριχιαστικό. Δείτε το βίντεο, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε και την παράσταση.